ΜΗΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΛΟΥ: «Ο Δήμαρχος Δαμουλάκης υπόδειγμα αποτυχίας»

Οργάνωση Μελών Μήλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

«Ο Δήμαρχος Δαμουλάκης υπόδειγμα αποτυχίας»

Έχει περάσει ήδη και ο μισός Αύγουστος του 2016 και από το αποτέλεσμα κρινόμενος ο Δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης αποτελεί λαμπρό παράδειγμα αποτυχίας.  Συγκεκριμένα:

Ύδρευση: Αποτυχία

Διαχείριση υγρών αποβλήτων (λύματα): Αποτυχία

Διαχείριση απορριμμάτων: Αποτυχία

Όλο αυτό το διάστημα όμως λύσεις έχουν κατατεθεί (και προφανώς υπάρχουν και άλλες) όπως:

Για την ύδρευση και αποχέτευση  υπάρχει η μελέτη της ΕΥΔΑΠ Νήσων από το 2013, που επικαιροποιήθηκε το 2015 σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, που προβλέπει για την Μήλο έργα υποδομών ύψους 8,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρκεί ο Δήμος Μήλου, που είναι υπεύθυνος από τον νόμο για την ύδρευση και αποχέτευση, να παρουσιάσει ώριμες μελέτες, να συνεργαστεί με την ΕΥΔΑΠ Νήσων και να ενταχθούν τα έργα στο πρόγραμμα χρηματοδότησης.  . (http://www.kathimerini.gr/816628/article/epikairothta/ellada/pws-8a-3ediyasoyn-20-nhsia-sto-aigaio)

Για την διαχείριση απορριμμάτων επίσης έχουν κατατεθεί προτάσεις για οικολογική και κοινωνικά δίκαιη λύση όπως της Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης για τη Μήλο (http://syspirosimilos.blogspot.gr/p/blog-page_7252.html) από το 2014.

Ο δήμαρχος Δαμουλάκης όμως προτίμησε να αγνοήσει τα προβλήματα και την ανάγκη άμεσης επίλυσης τους και να ασχοληθεί με την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, μικροοικονομικών συμφερόντων και ρουσφετιών εκθέτοντας τους πολίτες της Μήλου και τους επισκέπτες του νησιού σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Πώς μπορεί άλλωστε να ζητήσει την συνδρομή της Κυβέρνησης για την άμεση προσωρινή λύση, που θα ανακούφιζε το νησί και για την οριστική λύση μεσοπρόθεσμα, ρίχνοντας τον υπέρμετρο εγωισμό του, όταν πριν μερικές μέρες σε δημόσια εκδήλωση χαρακτήριζε τον Υπουργό Εσωτερικών ανεπιθύμητο στο νησί σε ένα ρεσιτάλ μικροκομματισμού;

Αυτός και οι συνεργάτες του είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δυσκολίες και τα προβλήματα, που περνά το νησί μας.

Για την Ο.Μ. Μήλου ΣΥΡΙΖΑ

Η Γραμματεία

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΛΟΥ: «Ο Δήμαρχος Δαμουλάκης υπόδειγμα αποτυχίας»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo