ΜΗΛΟΣ Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων στην Αθήνα συμμετείχε ο Δήμος

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ  ΤΟΥ Π.Ο.Υ.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) Ευρώπης στο οποίο είναι ενεργό μέλος ο Δήμος Μήλου από το 2012, οργάνωσε Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων στην Αθήνα από 22-25 Οκτωβρίου 2014 με διακεκριμένους ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.
Τον Δήμο μας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, η Αντιδήμαρχος, κα Ζαμπέτα Τούρλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βασίλης Καμακάρης.
Παράλληλα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε και η Γενική Τακτική Συνέλευση και η εκλογή του νέου ΔΣ του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, στο οποίο επανεξελέγη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Πατούλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι Β΄Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Μακρυνός, Δημοτικός Σύμβουλος του Κορυδαλλού.
Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης και της Προληπτικής Ιατρικής με πλούσιες δράσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει αρκετές φορές ο Δήμος Μήλου.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων στην Αθήνα συμμετείχε ο Δήμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo