ΜΗΛΟΣ “Σαν πας στη Σαντορίνη για τον ΟΑΕΔ ……..τα έξοδά σου στο δήμαρχο μας στείλε!”

Ένα λαμπρό παράδειγμα της ανικανότητας του δημάρχου να προστατεύσει τον κάτοικο του νησιού από περιττά προβλήματα και μετακινήσεις, αποτελούν οι χειρισμοί του στο θέμα του κλεισίματος του ΙΚΑ και κατ΄επέκταση του τοπικού γραφείου ΟΑΕΔ.
Συγκεκριμένα, για όσο διάστημα υπεύθυνος υπουργός ήταν ο κομματικά κολλητός Γιάννης Βρούτσης, ο δήμος Μήλου εποίησε την νήσσαν στο όλο θέμα, με αποτέλεσμα πριν λίγους μήνες να είναι πλέον αργά για να αλλάξουν οι τετελεσμένες αποφάσεις.
Έτσι, το μόνο που θα μπορούσε να μαζευτεί κάπως ήταν να υπάρξει στο δήμο κάποιος υπάλληλος που θα ασκούσε τα καθήκοντα του ανταποκριτή του ΟΑΕΔ (όπως υπάρχει για τον ΟΓΑ) ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι στο νησί και να μην χρειάζονται να ταξιδεύουν στη Σαντορίνη.
Και τότε, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος μας, ασκώντας  μικροπολιτική αντιπολίτευση (όπως σωστά αναφέρει ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος σε επιστολή παρακάτω), αντί να διευκολύνει την εξυπηρέτηση του κόσμου τοπικά, πήρε την πανέξυπνη απόφαση να τον στέλνει ταξιδάκι αναψυχής στη Σαντορίνη για τα περαιτέρω!
Δεν είναι κακό!!
Αλλά ας πληρώνει τουλάχιστον και τα έξοδα!
ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
κ. Δήμαρχο Μήλου
Γεράσιμο Δαμουλάκη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μήλος, 17/08/2015 Α.Π.: 4833

ΘΕΜΑ:,Σύσταση Γραφείου Ανταποκριτή Ο.Α.Ε.Δ.
ΣΧΕΤ.: Το με Α.Π. 63800/24-07-2014 έγγραφό σας ;

Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης έλλειψης προσωπικού στον Δήμο Μήλου αλλά και ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της αυθαίρετης και αδικαιολόγητης απόφασης της διοίκησης του ΙΚΑ ΕΤΑΜ (με αριθ. 102/18-06-2015) για μετατροπή τουΤοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ ,ΕΤΑΜ Μήλου, σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης, αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για Σύσταση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ

 

Δεύτερη και τελευταία απάντηση Νίκου Συρμαλένιου προς Κώστα Μακρή
Αγαπητέ φίλε Κώστα,

Εχω την αίσθηση ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα των συμπολιτών μας που θέλουν να εξυπηρετηθούν από τον ΟΑΕΔ, θα είχε ευθύς εξαρχής αντιμετωπισθεί και λυθεί, εάν ο Δήμος και προσωπικάο δήμαρχος, αντί να ασκούνται σε μικροπολιτική αντιπολίτευση, θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα για το καλό όλων των Μηλιών.

Θα επαναλάβω ότι ο Δήμαρχος σε αντίθεση με άλλους δήμους π.χ. Κίμωλος, αρνήθηκε μέχρι σήμερα να ορίσει ανταποκριτή του ΟΑΕΔ, διαμαρτυρόμενος υποτίθεται για τη μετατροπή του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Μήλου σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ότι το υποκατάστημα έγινε γραφείο λόγω έλλειψης προσωπικού για το οποίο κάναμε όλοι απεγνωσμένες προσπάθειες να στελεχωθείχωρίς αποτέλεσμα με αποκορύφωμα την απώλεια υπαλλήλου λόγω αιφνίδιου θανάτου.

Αντί λοιπόν ο δήμαρχος να διευκολύνει τους Μηλιούς με τον καθορισμό ηλεκτρονικού ανταποκριτή από έναν από τους υπαλλήλους του Δήμου ή του ΚΕΠ και να γλυτώσει έτσι την ταλαιπωρία και τα έξοδα δεκάδων συμπολιτών μας που αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Σαντορίνη, προτιμά να κρατάει δήθεν αντίσταση προς την κυβέρνηση.

Προφανώς αυτή η κωμωδία δεν θα συνεχιστεί για πολύ και ο δήμαρχος θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τη νομιμότητα

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω συνημμένα την αλληλογραφία μεταξύ του ΟΑΕΔ και του Δήμου,όπου αναδεικνύεται η συγκεκριμένη στάση του Δημάρχου.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω φίλε Κώστα δεν μας είπες τίποτα και φυσικά και για τις ευθύνες του Δημάρχου.

Προφανώς από την πλευρά μου δεν υπάρχει διάθεση διαιώνισης της αλληλογραφίας γιατί απλούστατα οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δρομολογηθεί.

 

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΛΟΥ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΥΡΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ: Ανοίξαμε….. λακκούβες και σας περιμένουμε!

ΚΑΙ Ο ΧΥΤΑ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ & ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ

Βέβαιη πλέον η οπισθοδρόμηση με την παρούσα δημοτική αρχή! 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ “Σαν πας στη Σαντορίνη για τον ΟΑΕΔ ……..τα έξοδά σου στο δήμαρχο μας στείλε!””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo