ΜΗΛΟΣ Πανόραμα Επιχειρηματικότητας – Business Day στη Μήλο

Μεταξύ 9-11 Μαΐου 2014 πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου – Γ. Ηλιόπουλος, Ημερίδα Επιχειρηματικότητας (Business Day) στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας που διοργανώνεται από τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο.
Στην Ημερίδα Επιχειρηματικότητας της Μήλου, με χορηγό την S&B, θα μιλήσουν στελέχη της S&B, καθώς και ο κος Απόστολος Πιερρής, του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών. Την Ημερίδα θα παρακολουθήσουν 65 νέοι απόφοιτοι διαφόρων σχολών, οι οποίοι έρχονται για το σκοπό αυτό στη Μήλο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, επίσκεψη σε εγκαταστάσεις, ορυχεία και αποκαταστάσεις της S&B, σε αρχαιολογικά αξιοθέατα, στο Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου καθώς και σε 2 διαδρομές Miloterranean (Αγγεριά, Νύχια).
Το Πανόραμα είναι συνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού με Ημερίδες, όπως αυτή της Μήλου, που έχουν εκπαιδευτικό & σεμιναριακό χαρακτήρα.
Η Ημερίδα είναι κλειστή και απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους, απόφοιτους ή φοιτητές.
Όποιος νέος από τη Μήλο επιθυμεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της Ημερίδας του Σαββάτου, μπορεί μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, το Σάββατο πριν τις 12:00 (τηλ. 22870 23850).

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Πανόραμα Επιχειρηματικότητας – Business Day στη Μήλο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo