ΜΗΛΟΣ Πέργκολες Αδάμαντα: Κόλαφος για το Λιμενικό Ταμείο η εγκύκλιος του Υπουργείου!

Πόσο ποιο αναλυτική έπρεπε να είναι η επεξηγηματική εγκύκλιος του Υπουργείου για να πάρει το Λιμενικό Ταμείο την σωστή απόφαση;
Και να μην υποστηρίξει κάποιος ότι δεν γνώριζαν!!
Οι υπεύθυνοι του Ταμείου , και βέβαια ο ίδιος ο δήμαρχος που δεν αφήνει να του ξεφύγει το παραμικρό, παρέβλεψαν την νομοθεσία ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Κυρίες και κύριοι.
Κάνατε κάτι το εντελώς παράνομο έχοντας ξεκάθαρο δόλο, και αν δεν το διορθώσετε άμεσα, μόνο την θέση σας μπορείτε να επιβαρύνετε!
Επιτέλους, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι και για σας ισχύουν οι νόμοι της πολιτείας, και σύντομα θα βρεθείτε προ των ευθυνών σας.

ολη η εγκυκλιος εδω!

http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/8321_2012.1414586435062.pdf

 

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για την εκμετάλλευση της Ζώνης Λιμένα στα πλαίσια της παραχώρησης του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης των χώρων αυτής»

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ή ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Η χρήση των χώρων αυτών, παραχωρείται αναλόγως των προσόψεων των καταστημάτων αυτών ή αναλόγως άλλων κριτηρίων (τοπικών, τουριστικών, κυκλοφοριακών, ιδιόμορφης ρυμοτομίας πρασίνου κ. λπ.). Σε καμία περίπτωση, ο κατά χρήση παραχωρούμενος χώρος επιτρέπεται να επεκτείνεται έμπροσθεν παρακειμένου καταστήματος ή κατοικίας παρά μόνο μετά από έγγραφη συγκατάθεση του χρησιμοποιούντος ή κατέχοντας τα ακίνητα αυτά. Κοινόχρηστοι χώροι, επί των οποίων ουδέν κατάστημα προβάλλεται ή ουδέν κατάστημα έχει πρόσοψη, είναι δυνατόν και αυτοί να παραχωρούνται, κατόπιν όμως δημοπρασίας (πρβλ . Σ. τ. Ε. 476/1997, 3628/1996, 2875/1988).

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Πέργκολες Αδάμαντα: Κόλαφος για το Λιμενικό Ταμείο η εγκύκλιος του Υπουργείου!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo