ΜΗΛΟΣ Ο ηγούμενος και ο ……προηγούμενος!

Τίποτα δεν έχει πουληθεί στη Μήλο τα τελευταία επτά χρόνια περισσότερο από  την καραμέλα με τους “προηγούμενους” .
Ο σημερινός δήμαρχος επέλεξε  πολλές από τις παλιές μεθόδους αποδόμησης των πολιτικών αντιπάλων που εφαρμόστηκαν επί δεκαετίες στη χώρα μας και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τα σημερινά μας προβλήματα. Το ψέμα, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η υποσχεσιολογία και βέβαια η μετάθεση ευθυνών με το ” για όλα φταίνε οι προηγούμενοι!”
Αυτό το τελευταίο αποτελεί ακόμα και σήμερα την βασική του δικαιολογία οταν έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα του γεγονότος ότι τόσα χρόνια μετά, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την οπισθοδρομική πορεία του νησιού μας.
Σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να κάνει και μια επίθεση στο παρελθόν, νομίζοντας ότι αυτό είναι ο εχθρός του τόπου μας και όχι τα προβλήματά του, πολλά εκ των οποίων τα δημιούργησε  ίδιος.
Στην προσπάθειά του αυτή όμως υποπίπτει σ’ ένα τεράστιο λάθος. Θεωρώντας ότι έτσι δικαιολογεί την ανεπάρκειά του, δεν πιέζεται για να βρει λύσεις απαραίτητες για μια αξιοπρεπή ζωή στη Μήλο.
Καθημερινά τα προβλήματα διογκώνονται και είναι αβέβαιο πότε και πως θα υπάρξει αντίστροφη πορεία.

Δεν θα μπούμε σε μακροσκελείς αναλύσεις, συγκρίνοντας τον σημερινό δήμαρχο με εκείνους του παρελθόντος, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι πια στη ζωή.
Θεωρούμε δε και μεγάλη προσβολή να τον συγκρίνουμε με τον δήμαρχο της προηγούμενης δεκαετίας, Γιώργο Τσαΐνη, καθώς σε όλα τα επίπεδα υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Θα κάνουμε όμως μια σύντομη αναφορά με στόχο την καλύτερη απεικόνιση της σημερινής κατάστασης.
Πως άραγε μπορεί να συγκριθεί ένας άνθρωπος που σε όλες τις προτάσεις χρησιμοποιούσε το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο με κάποιον που ξέρει μόνο το “εγώ”;
Πως να συγκριθεί κάποιος που μοίραζε ρόλους σε όλους τους συνεργάτες του για καλύτερο αποτέλεσμα, με κάποιον που έχει μοναδικούς συνεργάτες 3-4 συγγενείς και στενούς φίλους;
Πως να συγκρίνουμε τον δήμαρχο που με έργα που τελείωσαν αλλά και πολλά που σχεδιάστηκαν για το μέλλον απογείωσε το νησί μας, όταν ο σημερινός το προσγείωσε ανώμαλα μέσα στα λύματα;

Θα πει όμως κάποιος, ότι αυτή την καραμέλα των “προηγούμενων” που έχει πουλήσει ο δήμαρχος την γλύφουν πολλοί υποστηρικτές του στην προσπάθεια να το απαλλάξουν ευθυνών.
Σ’ αυτούς λοιπόν θα στείλουμε το εξής μήνυμα.
Αν θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον για τα σημερινά αδιέξοδα, ας επιλέξουν αυτόν που έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτόν που υπήρξε προηγούμενος την τετραετία 2011-2014.
Αυτόν που εντέχνως θολώνει τα νερά λέγοντας ότι είναι μόνο ο ηγούμενος και καθόλου προηγούμενος, και εκείνοι το καταπίνουν γιατί αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ο ηγούμενος και ο ……προηγούμενος!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo