ΜΗΛΟΣ Ο Δήμος ανακάλυψε τελικά ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ!!

Μετά την διόγκωση του προβλήματος εξυπηρέτησης σε θέματα ΟΑΕΔ που ο ίδιος δημιούργησε, ο δήμαρχος αναγκάστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ να προτείνει λύση που ήδη υποστηρίχτηκε προσφάτως από το Εργατικό Κέντρο.

 

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη 17η Συνεδρίαση του, της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2015, με την 196/2015, Απόφαση του, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Μήλου, κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη αποφάσισε κατά πλειοψηφία να σας προτείνει λύσεις για την άμεση και ουσιαστική επίλυση του προβλήματος για την εξυπηρέτηση των ανέργων της Μήλου από τον ΟΑΕΔ, που έχει δημιουργηθεί ως παράπλευρη συνέπεια του κλεισίματος του Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Μήλου.
Προτείνουμε:
1. Την άμεση απόσπαση υπαλλήλων του ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση των ανέργων στο νησί μας. Προς διευκόλυνση σας, η διαμονή των ανωτέρω υπαλλήλων θα προσφερθεί δωρεάν από τον Δήμαρχο στη ξενοδοχειακή του επιχείρηση.
2. Την επιλογή ανταποκριτή ΟΑΕΔ για το νησί μας, από τις δεξαμενές των δημοσίων υπαλλήλων όπως αναφέρεται στο Α.Π. 6456/23.10.2015 του Δήμου Μήλου που σας έχει σταλεί. Η συγκεκριμένη πρόταση δίνει οριστική λύση και δεν θα δημιουργηθεί ξανά ανάλογο πρόβλημα.
Με δεδομένο ότι το κτήριο που στεγάζεται το εργατικό κέντρο αποτελεί ιδιοκτησία του ΟΑΕΔ (επιστολή Εργατικού Κέντρου προς ΟΑΕΔ στις 26.10.2015), να εξεταστεί η δυνατότητα εάν μπορεί να υπογράφει σύμβαση με την υπάλληλο του Εργατικού Κέντρου Μήλου ως ανταποκρίτρια, εφόσον και αυτή το επιθυμεί ή να δημιουργηθεί μία νέα θέση εργασίας στο νησί μας.
Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες για την εξυπηρέτηση των ανέργων του νησιού μας.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ο Δήμος ανακάλυψε τελικά ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo