ΜΗΛΟΣ Νερό με το ……δελτίο στο μόνο νησί με επάρκεια αφαλατωμένου νερού!

admin Χωρίς κατηγορία 491 views 0 0

Αν και ο δήμος Μήλου εδώ και έξι χρόνια έχει εξασφαλίσει μέσα από τη συνεργασία του με την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ ΑΕ τις αναγκαίες ποσότητες νερού για την υδροδότηση του νησιού, λόγω ανεπάρκειας δικτύων και αντλιοστασίων, δεν είναι σε θέση να το προσφέρει αδιάλειπτα στους δημότες του.
Η δημοτική αρχή έχει αναλωθεί εδώ και χρόνια σ’ ένα ανούσιο πόλεμο κατά της εταιρείας και δεν έχει επικεντρωθεί στα ουσιαστικά προβλήματα, που θα εξασφάλιζαν τη συνεχή παροχή του αφαλατωμένου νερού σε όλο το νησί.
Έτσι, παρουσιάζεται το φαινόμενο να υπάρχει έλλειψη νερού στο μοναδικό νησί του Αιγαίου που από πλευράς παραγωγής υπάρχει επάρκεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ

Λόγω της αυξημένης κατανάλωσης νερού και για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης, ο Δήμος Μήλου υποχρεούται να προβεί σε προγραμματισμό υδροδότησης στις περιοχές Πλάκες, Τρυπητή, Βουνάλα Τριοβασάλου και Φυροπόταμο.

Πρόγραμμα Υδροδότησης:
Πέμπτη 7/8/2014 07.30 – 14.30, Πλάκες, Φυροπόταμος, Βουνάλα Τριοβάσαλου

Παρασκευή 8/8/2014 07.30 – 14.30, Τρυπητή

Σάββατο 9/8/2014 07.30 – 14.30 Πλάκες, Φυροπόταμος, Βουνάλα Τριοβάσαλου

Κυριακή 10/8/2014 07.30 – 14.30 Τρυπητή

Δευτέρα 11/8/2014 07.30 – 14.30 Πλάκες, Φυροπόταμος, Βουνάλα Τριοβάσαλου

Τις υπόλοιπες ώρες η υδροδότηση στα ανωτέρω σημεία θα είναι κλειστή ή περιορισμένη, ανάλογα με την κατανάλωση που θα πραγματοποιείτε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ειδικά σε περιόδους υψηλής κατανάλωσης, η χρήση και αποθήκευση νερού θα πρέπει να γίνεται ορθολογιστικά και με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΜΗΛΟΥ
Πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση κάποιων περιοχών του νησιού.

Από την πλευρά της εταιρείας σας πληροφορούμε ότι η Μονάδα Αφαλάτωσης λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα και οι κεντρικές δεξαμενές τροφοδότησης είναι γεμάτες με πόσιμο νερό και τροφοδοτούν απρόσκοπτα το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης.

ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Νερό με το ……δελτίο στο μόνο νησί με επάρκεια αφαλατωμένου νερού!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo