ΜΗΛΟΣ Με την Mouzenidis Group για άνοιγμα στην Ρωσόφωνη αγορά

Το Επαγγελματικό Σωματείο Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μήλου ενημερώνει τα μέλη του για την πρόταση συνεργασίας που έλαβε από τον Όμιλο Grekomania – Mouzenidis Group σχετικά με τη στοχευμένη τουριστική προώθηση της Μήλου στη Ρώσικη και Ρωσόφωνη, κυρίως, αγορά.

Ο Όμιλος “Mouzenidis Group” απαρτίζεται από 16 διαφορετικές  εταιρίες και τμήματα εξειδικευμένα στον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία, τις Ρωσόφωνες χώρες και την Κίνα. Διαθέτει δική του αεροπορική εταιρία (την Ellinair) με 5 αεροσκάφη, 20.000 συνεργαζόμενα πρακτορεία και 105 σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία.

Η κάθε επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων  μπορεί να συμμετέχει στην επίσημη προβολή της Μήλου εφόσον το επιθυμεί και πληρεί τις προυποθέσεις που ορίζει η Mouzenidis Group. Ο Όμιλος απέστειλε προσφορά στο Σωματείο μας και όρισε την οικονομική συμμετοχή για την κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση στα 235 ευρώ (με Φ.Π.Α) σε μια καταβολή, χωρίς να απαιτηθεί άλλο τίμημα για τα επόμενα έτη συνεργασίας.

Όσες επιχειρήσεις-μέλη μας επιθυμούν να λάβουν περισσότερη ενημέρωση ή να συνεργαστούν με την Mouzenidis Group μπορούν να επικοινωνούν με τον Sales Manager  του Ομίλου, κύριο Αθανάσιο Μπακάλη, είτε τηλεφωνικώς (6946467944), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (s.bakalis@yahoo.gr).

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Με την Mouzenidis Group για άνοιγμα στην Ρωσόφωνη αγορά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo