ΜΗΛΟΣ Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν τα ασφαλτικά έργα στο νησί

Πέρασε σχεδόν ο πρώτος μήνας  που δραστηριοποιείται στο νησί η εργολαβία των ασφαλτικών έργων της Περιφέρειας και το μόνο τμήμα του οδικού δικτύου που έχει ανακατασκευασθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος είναι αυτό της παραλιακής Αδάμαντα – Παπικινού.
Εδώ εκκρεμεί η επίστρωση της σφραγιστικής ασφάλτου. Οι μέχρι σήμερα εργασίες δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία των παραλιακών εστιατορίων και καταστημάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για το timing των εργασιών.
Στον επαρχιακό δρόμο, λίγο πριν τον Καρόδρομο, έχει εδώ και εβδομάδες ανασκαφεί στο πλαϊνό τμήμα του δρόμου ένα χαντάκι που μάλλον θα στρωθεί με τσιμέντο για την απορροή των όμβριων υδάτων.
Η κατασκευή αυτή καθυστερεί με κίνδυνο να υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα.
Η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων περιλαμβάνει ακόμα τον κόμβο στο πρατήριο καυσίμων  “Λιβάνιου” και βέβαια το σύνολο σχεδόν της διαδρομής Αδάμαντα -Πλάκας με εξαίρεση τον Καρόδρομο.
Αν αναλογισθούμε την ταχύτητα με την οποία εργάζεται το συνεργείο μέχρι σήμερα, και βλέποντας την χαλαρότητα του, τόσο στους δρόμους όσο και στο εργοτάξιο που έχει εγκαταστήσει καταλαμβάνοντας 2 αγροτικούς δρόμους στη περιοχή του αεροδρομίου, δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για την ημερομηνία αποπεράτωσης των εργασιών.
Στο σημείο αυτό οι προβλέψεις μας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ωραιοποιημένη εικόνα που δίνει ο Έπαρχος Μήλου κ. Βενάκης με σημερινή ανακοίνωσή του:
“Η ασφαλτόστρωση στη Μήλο Προχώρα. Σε λίγες μέρες θα χαιρόμαστε τους νέους επισκευασμένους δρόμους και θα ξεχάσουμε την λιγη ταλαιπωρία .. Υπομονή.”
Αγαπητέ κ. Έπαρχε…..
Η ταλαιπωρία δεν είναι λίγη. Η αποδοχή εκ μέρους της Περιφέρειας της καθυστερημένης εγκατάστασης του εργολάβου έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο νησί και θα δημιουργήσει και άλλα ακόμα.
Τώρα, η υπομονή για λίγες μέρες ακόμα μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφθεί!
Για πόσες μιλάτε δηλαδή;  πέντε – έξι; Σας παρακαλούμε να το ανακοινώσετε επίσημα αναλαμβάνοντας και τις τυχόν ευθύνες των καθυστερήσεων!
Η δική μας άποψη είναι ότι θα πρόκειται για εβδομάδες μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.
Σύντομα θα ξέρουμε ποιος λέει αλήθειες……

 

 

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν τα ασφαλτικά έργα στο νησί”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo