ΜΗΛΟΣ Μεγάλο ταμειακό έλλειμμα την περίοδο 2011-2014 το Εργατικό Κέντρο

η Προσωρινή Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μήλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά στο μεγάλο ταμειακό έλλειμμα που παρουσίασε στην περίοδο 2011-2014 το Εργατικό Κέντρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2014, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μήλου (ΕΚΜ) ανέθεσε σε Ορκωτό Λογιστή τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο του ΕΚΜ για την περίοδο 13/9/2011 έως 18/9/2014 επειδή είχε διαπιστώσει την ύπαρξη ταμειακού ελλείμματος.
Ο Ορκωτός Λογιστής παρέδωσε στην Διοίκηση του ΕΚΜ έκθεση η οποία φθάνει στο εξής συμπέρασμα: Μετά τον έλεγχο του βιβλίου του Ταμείου και των σχετικών παραστατικών, το Ταμείο παρουσιάζει για την ελεγχόμενη περίοδο έλλειμμα ύψους 9.315,74 ευρώ.
Στο καταστατικό του ΕΚΜ αναφέρεται ρητά ότι: «Ο Ταμίας είναι προσωπικά υπεύθυνος για κάθε απώλεια χρημάτων καθώς και για κάθε ανωμαλία στη διαχείρισή του». Μετά από αυτά, η Γενική Συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων του ΕΚΜ αποφάσισε την προώθηση της έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Η έκθεση παραμένει στην γραμματεία του ΕΚΜ και είναι στη διάθεση όσων μελών επιθυμούν να την συμβουλευθούν.
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Μεγάλο ταμειακό έλλειμμα την περίοδο 2011-2014 το Εργατικό Κέντρο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo