ΜΗΛΟΣ Θρίαμβος ΝΔ στις εκλογές της ΚΕΔΕ, στο Δ.Σ. εκλέχθηκε ο γαλάζιος Γ. Δαμουλάκης

Μπορεί στη Μήλο ο δήμαρχος κ. Δαμουλάκης να δηλώνει αντιστασιακός προς τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά μακρυά από το νησί κρατά ψηλά την κομματική σημαία της Νέας Δημοκρατίας , γεγονός αυτό του εξασφάλισε την συμμετοχή στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Γ. Πατούλη, αλλά και την  εκλογή του στο Δ.Σ.
Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν στον δήμαρχο, και για το γεγονός της εκλογής αλλά και για τον λόγο ότι καταφέρνει να κοροϊδεύει τον κόσμο του νησιού παριστάνωντας κατ’ εξακολούθηση τον μικρό ήρωα, ενώ παράλληλα είναι ο απόλυτος δεξιός κομματάρχης.
Να σημειώσουμε μόνο ότι το ψέμα έχει “κοντά ποδάρια” σύμφωνα με την τοπική παροιμία.
Το Σάββατο η εκλογή Πατούλη στην προεδρία της ΚΕΔΕ – Γιατί επισπεύδει τις διαδικασίες
Μόλις δύο ημέρες μετά την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ στην οποία καταγράφηκε «γαλάζια» αυτοδυναμία θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων που αναμένεται να εκλέξει τον Γιώργο Πατούλη στη θέση του προέδρου.

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση θα γίνει μετά από προσκληση του Γ. Πατούλη ως πρώτου σε σταυρούς προτίμησης εκλεγμένου συμβούλου σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε . προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη δημοτική περίοδο 2014 – 2019 και στη συνέχεια το Προεδρείο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Κινήματος Ανατροπής «η άμεση συγκρότηση του νέου Δ.Σ με την εκλογή του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής κρίθηκε επιτακτική, αφού επιτακτική είναι και η ανάγκη να αναληφθούν από την Κ.Ε.Δ.Ε άμεσες πρωτοβουλίες και δράσεις, για την προώθηση μιας σειράς πολιτικών που στόχο έχουν την επίλυση χρονίζοντων προβλλημάτων της Αυτοδιοίκησης».

»Η βούληση των αιρετών εκπροσώπων που συμμετείχαν στη 15η Γ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε διατυπώθηκε με ξεκάθαρο κι αδιαμφισβήτητο τρόπο. Η μεγάλη πλειοψηφία των συνέδρων απαίτησε άμεσα Ανατροπή κι εφαρμογή ενός ολοκληρωμένο σχεδίου από το νέο Δ.Σ. που θα καταστήσει την Αυτοδιοίκηση θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη.

Και αυτή τη βούληση της πλειοψηφίας των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης υπηρετεί η απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, να προχωρήσει στην άμεση σύγκληση για τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της Κ.ΕΔ.Ε., ως πρώτο αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, σύμφωνα με τις οποίες το νέο μοντέλο λειτουργίας του ανώτερου αυτοδιοικητικού οργάνου θα στηρίζεται στους άξονες ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», καταλήγει στην ανακοίνωση της η παράταξη του Γ. Πατούλη.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ το αποτελούν:

Από το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» (ΝΔ), με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, προέρχονται συνολικά 16 μέλη (12 δήμαρχοι και 4 δημοτικοί σύμβουλοι):

ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, δήμαρχος Αμαρουσίου (225)

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, δήμαρχος Πύλου – Νέστορος (169)

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, δήμαρχος Πηνειού (155)

ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, δήμαρχος Κατερίνης (144)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, δήμαρχος Λαγκαδά (131)

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, δήμαρχος Τρικαίων (110)

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, δήμαρχος Ξάνθης (102)

ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, δήμαρχος Δομοκού (102)

ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, δήμαρχος Σιθωνίας (95)

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, δήμαρχος Σάμου (80)

ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, δήμαρχος Μήλου (79)

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, δήμαρχος Ασπροπύργου (78)

ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς (183)

ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας (167)

ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας (145)

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Λαμίας (76)

Από το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» (ΠΑΣΟΚ), με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμφιολοχίας Απόστολο Κοιμήση, προέρχονται συνολικά 8 μέλη (4 δήμαρχοι και 4 δημοτικοί σύμβουλοι) και είναι οι ακόλουθοι κατά σειρά εκλογής:

ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, δήμαρχος Αμφιλοχίας (97)

ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, δήμαρχος Πλαστήρα (89)

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δήμαρχος Κομοτηνής (77)

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών (62)

ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού (62)

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας (46)

ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης (45)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων (43)

Από τη «Νέα Αυτοδιοίκηση» (ανεξάρτητοι) με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, προέρχονται συνολικά 3 μέλη (2 δήμαρχοι και 1 δημοτικός σύμβουλος):

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δήμαρχο Αγ. Ι. Ρέντη – Νίκαιας (37)

ΖΟΥΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, δήμαρχος Παλλήνης (32)

ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής (31)

Από τη «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον δήμαρχο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα, προέρχονται συνολικά 3 μέλη (1 δήμαρχος και 2 δημοτικοί σύμβουλοι)

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, δήμαρχος Αιγάλεω,(31)

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων (38)

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, δημοτικός σύμβουλος Πολυγύρου (30)

Μέλος του νέου Δ.Σ. είναι εκ του νόμου και ο δήμαρχος Αθηναίων ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ο οποίος αρχικά είχε υπογράψει το κείμενο της «Νέας Αυτοδιοίκησης».

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Θρίαμβος ΝΔ στις εκλογές της ΚΕΔΕ, στο Δ.Σ. εκλέχθηκε ο γαλάζιος Γ. Δαμουλάκης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo