ΜΗΛΟΣ  Η 15η  Συνέλευση της Πλακιώτικης Ένωσης στις 13/12

Κατά την 15η συνέλευση του Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις Πλάκες Μήλου στις 13/12/14 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα μέλη τα παρακάτω.

  • Ενημερώθηκαν τα μέλη, πως από 16/12/2014 θα διατίθεται από μέλη του συλλόγου το Χειροποίητο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015  ΤΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, με σκοπό την καθαρή ενίσχυση του συλλόγου μας  λόγω των περιορισμένων εσόδων και της ελλιπούς χορηγίας των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων μας.  Το ημερολόγιο θα πωλείται στην τιμή των 5 ευρώ, και τα έσοδα του θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των ενοικίων του γραφείου του συλλόγου μας για το πρώτο 4μηνο του 2015.
  • Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία συμμετοχής  της ομάδας μας «Α.Σ. ΠΛΑΚΩΝ ΜΗΛΟΥ «Ο ΙΕΡΑΞ»  ,  στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της ΜΗΛΟΥ.
  • Αποφασίστηκε να γίνουν προσπάθειες Χριστουγεννιάτικου στολισμού κάποιων κοινοχρήστων χώρων του χωριού μας από μέλη του Συλλόγου μας, και κατοίκους των Πλακών, και ζητήθηκε η συνδρομή του Τοπικού συμβουλίου Μήλου στις προσπάθειες αυτές
  • Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η μη διοργάνωση κάποιας άλλης Χριστουγεννιάτικης εορτής η δραστηριότητας (περά από τα χριστουγεννιάτικα η Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα). Και αυτό, σεβόμενοι (όπως και πέρυσι) και στηρίζοντας τις προσπάθειες του Εξωραϊστικού συλλόγου Τριοβασαλου και του ΣΥ.ΚΑ.Μ. οι οποίοι διοργανώνουν την ίδια περίοδο παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο νησί μας.
  • Συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα υποβληθούν  για το πρόγραμμα «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2014»  που θα αποσταλούν στον Δήμο ΜΗΛΟΥκαι αφορούν δράσεις εντως και εκτως του οικισμού των Πλακών.
  • Συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα επαν-υποβληθούν  στην Επιτροπή συγκοινωνιών Δήμου Μήλου και αφορά την σήμανση, και τις διαγραμμίσεις για τον οικισμό των Πλακών και τις όμορες περιοχές
  • Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας το Σάββατο 17/01/2015 και ώρα 18:00
  • Αποφασίστηκε η σύγκληση εκλογοαπολογιστικής Γενικής συνέλευσης των μελών του συλλόγου στις 23/01/2014 και το κάλεσμα για την εγγραφή νέων μελών και την συμμετοχή ΝΕΩΝ υποψηφίων στις εκλογές για την ανάδειξη του ΝΕΟΥ Δ.Σ. της Πλακιώτικης Ένωσης την Κυριακή 25/01/2015 .

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ  Η 15η  Συνέλευση της Πλακιώτικης Ένωσης στις 13/12”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo