ΜΗΛΟΣ Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο συνεχίζει

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ
Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο συνεχίζει
Εμείς στη Ριζοσπαστική Συσπείρωση τηρούμε τη δέσμευση μας στους πολίτες της Μήλου. Συνεχίζουμε!
Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο θα συνεχίσει ενωμένη με τους δυο δημοτικούς συμβούλους της και τους υπόλοιπους στο πλάι τους στην κατεύθυνση που ακολούθησε μέχρι τώρα. Ας μην χαίρεταιο κ. Μαθιουδάκης: Ο κ. Δαμουλάκης δεν θα μείνει χωρίς αντιπολίτευση.
Αυτά γράφαμε στην χτεσινή μας ανακοίνωση στο blog της Συσπείρωσης.
Ο κ. Μαθιουδάκης όμως επιμένει στη γνωστή του ποιότητα δημοσιογραφίας. Αναφέρεται στις όποιες απουσίες μελών της Συσπείρωσηςαπό την χθεσινή ο μιλία του βουλευτήτου ΣΥΡΙΖΑ Ν. Συρμαλένιου στον Αδάμαντα για τις Ευρωεκλογές ως απόδειξη της διάσπασης μας.
Έλεος κ. Μαθιουδάκη! Αυτό ακριβώς το γεγονός αποδεικνύει περίτρανα το ψέμα που λέγατε μέχρι τώρα ότι η Συσπείρωση ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχουμε αναφέρει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας. Πολλά από τα μέλη της συμφωνούν με την πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνίζονται για την προώθησή της στις Ευρωεκλογές. Δεν ταυτιστήκαμε όμως ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και με καμιά άλλη πολιτική δύναμη. Πολλά μέλη της Συσπείρωσης έχουν διαφορετικές πολιτικές επιλογές και προσπαθούν για την προώθησή τους. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε καινούργια συμμετοχή ανεξάρτητα από τις όποιες κομματικές τοποθετήσεις.  Αρκεί να συμφωνήσουμε, στη βάση ενός σοβαρού προγράμματος στο πως θα κάνουμε την Μήλο μας καλύτερη!
Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο κ. Μαθιουδάκη δε νείναι λόχος στρατιωτών με την απειλή της όποιας ποινής στους απουσιάζοντες. Είναι συσπείρωση ελεύθερων πολιτών, υπεύθυνων για τις θέσεις τους.
Έτσι συνεχίζουμε εμείς!
Συνεχίζου με τον αγώνα μας για μια καλύτερη Μήλο.
Απευθυνόμαστε σε κάθε καλόπιστο πολίτη της Μήλου για να συνεχίσουμε μαζί σε αυτότ ον αγώνα.
Για τη Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο
Η Συντονιστική Επιτροπή (αλφαβητικά)
Ηλίας Ιωακείμογλου, Γιώργος Μάλλης, Περικλής Νίνος

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο συνεχίζει”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo