ΜΗΛΟΣ Η ανταλλαγή επιστολών για το θέμα του γραφείο ΟΑΕΔ ….. συνεχίζεται

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΝΙΚΟ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ
Αγαπητέ Φίλε Νίκο

Σου επισημαίνω ότι το θέμα της αλληλογραφίας μας, δεν είναι διαπροσωπική υπόθεση ,αλλά αφορά τους κατοίκους της Μήλου, και προφανώς όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Σχετικά με το από 27/8/2015 ΦΕΚ αρ.φ. 1845 επί τη βάση του οποίου μας γνωστοποιείς ,ότι τα ΚΕΠ θα καλύπτουν όλες τις λειτουργίες του ΟΑΕΔ δεν ευσταθεί εντελώς ,διότι από την ενημέρωση μου προκύπτει ότι η εφαρμογή του ανωτέρω νόμου θα έχει ισχύ από 4/1/2016 και όχι από 27/9 /2015 .

Πάντως θα επιμείνω ,ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει άλυτο, απόρροια της μόνιμης αδυναμίας του πολιτικού προσωπικού να προλαμβάνει τις εξελίξεις ,όπως επίσης και στην έλλειψη συνεργασίας και συνεννόησης της κεντρικής εξουσίας με τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς της Τ.Α. Α & Β’ βαθμού, με τελικό αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την αγανάκτηση των πολιτών.

Επαναλαμβάνω ότι οι εποχιακά εργαζόμενοι εξακολουθούν να ταξιδεύουν καθημερινά στην Σαντορίνη, εκτός εκείνων που περιμένουν να εκπνεύσει το δεκαήμερο, βάσει του οποίου δεσμεύτηκες ότι δεν θα χρειάζεται πλέον η μετακίνηση ΚΑΝΕΝΟΣ εποχιακού εργαζόμενου.

Τέλος, απορώ με την διαμαρτυρία σου, διότι πουθενά στην επιστολή μου δεν ανέφερα ότι δεν ενδιαφέρεσαι η ότι δεν παρεμβαίνεις για την Μήλο, όμως σου θυμίζω ότι επί χρόνια και εσύ διαμαρτυρόσουν ( και πολύ καλά έκανες ) στις προηγούμενες κυβερνήσεις , οπότε είναι εντελώς άδικο να απαιτείς τώρα ιδιαίτερη μεταχείριση διότι εκπροσωπείς την σημερινή κυβέρνηση, και εν πάση περιπτώσει προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον να σε υπονομεύω, διότι εκεί που φτάσαμε και παρ όλες τις διαφωνίες μου σε πολιτικό επίπεδο, είμαι υποχρεωμένος να εύχομαι να τα καταφέρεις .

Και προς επίρρωση των παραπάνω είμαι στην διάθεση για ότι χρειαστείς .

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μακρής

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Η ανταλλαγή επιστολών για το θέμα του γραφείο ΟΑΕΔ ….. συνεχίζεται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo