ΜΗΛΟΣ Η ανικανότητα στο θέμα του νερού συνεχίζεται με χαζές και παράνομες ενέργειες

Έγινε κι αυτό!!

Όποιος δεν κάνει οικονομία νερού , είναι εχθρός του νησιού και δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη του νησιού μας!!
Σύντομα δε θα θεσπιστεί και εξορία στην Ερημόμηλο για όσους δεν πειθαρχούν.
Θα γίνονται καθημερινού έλεγχοι DNA στο νερό για να αποδεικνύεται η προέλευση του και οι παραβάτες θα υποχρεώνονται να πίνουν αντί για καφέ το κόκκινο νερό που φτάνει στα σπίτια τους (όποτε δηλαδή έχουν).
ΟΛΕΣ οι χρονοβόρες διαδικασίες θα ξεπερνιούνται με προσωπικές αποφάσεις του δημάρχου , ο οποίος κατά το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” θα διοικεί το νησί, το οποίο και θα μετονομαστεί σε “Λουλουμπία”

Εν τω μεταξύ εμείς απαιτούμε να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΟΙΜΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ;
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ, Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΛΙΑ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ;

Γιατί δεν υπάρχει νερό σε Πλάκα – Πλάκες – Τρυπητή;

Εδώ και πολλές ημέρες, στο αντλιοστάσιο που βρίσκεται στα Κατήφορα, μέσω του οποίου αντλείται νερό στην δεξαμενή του Κάστρου, παρουσιάστηκε βλάβη σε κάποια αντλία με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η προώθηση νερού.
Στο τόσο σημαντικό αντλιοστάσιο, υπήρχαν περισσότερες αντλίες έτοιμες για να αντικαταστήσουν αυτές που λειτουργούν και συχνά παρουσιάζουν βλάβες.
Το ερώτημα είναι γιατί αυτή τη φορά δεν είχαν μεριμνήσει οι υπεύθυνοι
Τι έχει να απαντήσει η αρμόδια αντιδήμαρχος που είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για όσα τραβάει ο κόσμος των χωριών;
Η ανάθεση της μεταφοράς νερού στην Πλάκα με υδροφόρα φορτηγά, γεννά πολλά ερωτηματικά για τη νομιμότητα της, καθώς τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας γεννιούνται πολλά ερωτηματικά. Οπως,  πως θα παραλαμβάνει και θα πληρώνει ο καταναλωτής; ποιος θα πληρώνει την ζημιά που θα υπάρξει στο δημοτικό ταμείο από την πληρωμή των βυτίων;
Είμαστε σίγουροι ότι ούτε εδώ υπάρχουν απαντήσεις και η πικρή αλήθεια είναι ότι θα κληθούμε όλοι να πληρώσουμε την ανκανότητα των διοικούντων.

Η ανακοίνωση για τον περιορισμό της κατανάλωσης

 

 

Η ανακοίνωση του δήμου για τα υδροφόρα
Ο Δήμος Μήλου προκειμένου να ξεπεράσει τις χρονοβόρες διαδικασίες για την μεταφορά νερού αποφάσισε την απευθείας ανάθεση σε όλους τους μεταφορείς νερού της Μήλου .

11/07/2017 Α.Π: 4812

ΑΠΟΦΑΣΗ 89
Ο Δήμαρχος Μήλου

Έχοντας υπόψη

την παρ.2 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’) όπου ρητά αναφέρεται ότι όταν δημιουργείται άμεσος και προφανής κίνδυνος ή απειλείται άμεση ζημία των δημοτικών συμφερόντων από την αναβολή λήψης απόφασης, ο δήμαρχος μπορεί να αποφασίσει για θέματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της οικονομικής ή της επιτροπής ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση αυτή οφείλει να υποβάλει προς έγκριση τη σχετική απόφασή του κατά την επόμενη συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής.
Το γεγονός ότι υπάρχει αδυναμία υδροδότησης του χωριού της Πλάκας από το αντλιοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Ιωάννης
Αποφασίζουμεπροκειμένου να προβούμε στην επίλυση του προβλήματος, την απευθείας ανάθεση υπηρεσίας μεταφοράς ύδατος σε όλους τους μεταφορείς – υδροπωλητές ήτοι:

ΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Φ.Μ. 109328418 ΒΙΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Α.Φ.Μ. 011575058 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ Α.Φ.Μ. 109326173 ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ χήρα ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Α.Φ.Μ. 045205455 ΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Φ.Μ. 028942297 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Α.Φ.Μ. 109307632 ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ Α.Φ.Μ. 028942261 ΜΙΚΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΗΣΙΜΟΥ Α.Φ.Μ. 109340106

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Η ανικανότητα στο θέμα του νερού συνεχίζεται με χαζές και παράνομες ενέργειες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo