ΜΗΛΟΣ Ευχαριστίες συλλόγου γονέων για την διαμόρφωση της αυλής του δημοτικού σχολείου Μήλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΗΛΟΥ

Μήλος 21/10/2014
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου ευχαριστεί τον Δήμο Μήλου για την τοποθέτηση της προκατασκευασμένης αίθουσας στο χώρο του σχολείου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ολοήμερου τμήματος.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Δήμο Μήλου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη για την άριστη συνεργασία που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την διαμόρφωση του εξωτερικού σχολικού χώρου.
Πρόκειται για ένα έργο που επιτέλους πραγματοποιεί τα όνειρα πολλών γενεών… Μία απίστευτα αλλιώτικη αυλή για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας..
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ και ιδιαιτέρως τον κ. Τζίντζο για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη προς το σύλλογό μας. Η διαμόρφωση της αυλής του σχολείου δεν θα ήταν εφικτή χωρίς της γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση της εν λόγω εταιρείας που εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο.
Τέλος, ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου Μήλου , τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου μας, για την εθελοντική τους προσφορά με προσωπική εργασία.

Για το Δ.Σ

Πρόεδρος                         Γραμματέας

Μαρία Τούρλου    Μοσχούλα Μαρουδίτση

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ευχαριστίες συλλόγου γονέων για την διαμόρφωση της αυλής του δημοτικού σχολείου Μήλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo