ΜΗΛΟΣ Ευχαριστίες για το ΄΄ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΄΄

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Μήλου ανακοινώνει στους δημότες του ότι  εντάχθηκε στο Πρόγραμμα  ΄΄Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΄΄  της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, προκειμένου να υλοποιήσει  για πρώτη φορά στη Μήλο μία νέα Δομή, το ΄΄ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΄΄ που σε συντομία θα αναφέρεται ως ΄΄ ΚΔΑΠ ΄΄.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι  Μονάδες στις οποίες απασχολούνται παιδιά σχολικής ηλικίας 5-12 χρόνων για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας κατά τις απογευματινές ώρες. Σκοπός των ΚΔΑΠ είναι η απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με την ατομική – οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης Γεράσιμος, ευχαριστεί θερμά  όσους συνέβαλαν με την άμεση παρέμβασή τους και βοήθεια στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών και τη συγκέντρωση  των απαραίτητων δικαιολογητικών, ώστε να είναι ο Δήμος Μήλου, ως φορέας υλοποίησης, εμπρόθεσμος στην κατάθεση της Αίτησής του στην παραπάνω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.  Χατζημάρκο  Γιώργο, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας Π. Ν. Αιγαίου κ. Ζωγραφίδη Ηλία, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη  Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη Γιώργο, ΄Επαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μήλου κ. Βενάκη Νικόλαο, Προΐσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων κ. Ουζουνίδου Ζωή και το προσωπικό της καθώς και τα μέλη της Επιτροπής εξέτασης καταλληλότητας για τη χορήγηση Αδειών ΄Ιδρυσης και Λειτουργίας Κ.Δ.Α.Π.  Περιφερειακής Ενότητας Μήλου κ.κ. Ηλιάκη Πέτρο, Τσιμικλή Μαρία και Τσιριγωτάκη Αργυρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, η άψογη συνεργασία που επετεύχθη μεταξύ του α΄και β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με την υλοποίηση του συγκεκριμένου Προγράμματος και την κάλυψη των αναγκών τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους.

Θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση  με πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στο Δήμο οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να επιδοτηθούν και να ενταχθούν δωρεάν στο Πρόγραμμα αυτό για τα παιδιά τους.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ευχαριστίες για το ΄΄ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΄΄”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo