ΜΗΛΟΣ Επιτυχίες των αθλητών του Παμμηλιακού στον «Α’ Αναπτυξιακός Αγώνας Νέων Αθλητών Στίβου».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.

Την 22α Νοεμβρίου 2014 η ομάδα στίβου συμμετείχε σε αγώνες στην Πάρο με την ονομασία «Α’ Αναπτυξιακός Αγώνας Νέων Αθλητών Στίβου».

Ειδικότερα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο της Πάρου, διοργάνωσε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στην Πάρο αγώνες στίβου.

Σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές των σωματείων στίβου των Κυκλάδων να συμμετέχουν σε περισσότερους αγώνες και η προσέλκυση νέων αθλητών από τα σχολεία στο χώρο του στίβου.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από τα σχολεία της Πάρου και της Σερίφου καθώς επίσης και αθλητές από τον Παμμηλιακό και τον Ολυμπιακό Άνδρου. Λόγω προβλημάτων μετακίνησης δεν συμμετείχαν αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου και των σωματείων της Νάξου.

Όλοι οι αθλητές έλαβαν μέρος σε τέσσερα (4) αγωνίσματα – 80μ/1000μ,  μήκος και σφαίρα, οι ΠΠ – ΠΚ Α’ και 60μ/1000μ, μήκος και τοπάκι, οι ΠΠ –ΠΚ Β’. Η βαθμολογία βγήκε με βάση τις επιδόσεις των αθλητών και στα τέσσερα (4) αγωνίσματα.

Ο Παμμηλιακός συμμετείχε με τέσσερις (4) αθλήτριες στην κατηγορία ΠΠ – ΠΚ Α΄ και πήρε την 1η θέση στο ομαδικό καθώς και στην ατομική βαθμολογία.

Ζούλια Ελένη 1η

Μαθιουδάκη Νίκη 2η

Ραπανάκη Μιχαηλία 3η

Νόβακ Αλεξάνδρα 4η

Τέλος  ευχαριστούμε και πάλι τον χορηγό μας στην ομάδα στίβου κ. Νικόλαο Χρόνη ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου με την επωνυμία RIVA TRAVEL ο οποίος κάλυψε τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής.

ΜΗΛΟΣ την  2-12-2014

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                               ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Επιτυχίες των αθλητών του Παμμηλιακού στον «Α’ Αναπτυξιακός Αγώνας Νέων Αθλητών Στίβου».”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo