ΜΗΛΟΣ Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Μήλου στη “WTM”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ WTM
Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Μήλου στη “WTM” την καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο, που έλαβε χώρα το διάστημα 3-6 Νοεμβρίου 2014.
Αξιοποιώντας το θετικό κλίμα για τη μελλοντική πορεία του Τουρισμού στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν 2015, ο Δήμος πραγματοποίησε δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις με εξειδικευμένα τουριστικά πρακτορεία, εκπροσώπους έγκριτων ΤΟs και δημοσιογράφους, έπειτα από κατάλληλη προετοιμασία.
«Η εντυπωσιακή αύξηση των αφίξεων στο νησί δικαιώνει τη συστηματική προσπάθεια μας τα τελευταία έτη. Χωρίς να επαναπαυόμαστε, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για περαιτέρω διείσδυση στις νέες αλλά και καθιερωμένες αγορές ενδιαφέροντος μας», επισημαίνει ο κ Δημήτρης Μωραΐτης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μήλου και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, που εκπροσώπησε τον προορισμό στη διεθνή έκθεση Τουρισμού .
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο εκπρόσωπος μας είχε την ευκαιρία συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κο Γιώργο Χατζημάρκο και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου.
Οι επαγγελματικές επαφές της έκθεσης είναι διαθέσιμες για τους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Μήλου στη “WTM””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo