ΜΗΛΟΣ Δηλώσεις συμμετοχής στο Let’s do it Greece

Η επιτροπή περιβάλλοντος του δήμου Μήλου σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Μήλου σας προτρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 στην Σοφία Ψαθά – Γκαγκάκη(κινητό 6972897104).Ελάτε να δώσουμε το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας και στους συμπολίτες μας.

Μία μαζική εθελοντική δράση δημιουργεί ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα

Με το σύνθημα «Πόσοι Έλληνες μπορούν να συντονιστούν μέσα σε μια μέρα;», το Let’s do it Greece ενώνει την Κυριακή 26 Απριλίου τις δυνάμεις του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

Σκοπός είναι, μέσα σε μία ημέρα, χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που οραματίζονταν να ενώσουν όλη την Ελλάδα και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας υπάρχουν ομάδες πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις, δήμοι, περιφέρειες, σχολεία, σύλλογοι και περιβαλλοντικοί φορείς που πιστεύουν σε αυτό το όραμα και το προωθούν με ευρηματικότητα και ενθουσιασμό.

Τον πρώτο χρόνο υλοποίησης της δράσης (2012), συμμετείχαν 20.000 εθελοντές, ενώ για τα έτη 2013 και 2014, οι εθελοντές ξεπέρασαν τους 35.000 και 37.000 αντίστοιχα. Η συμμετοχή για το 2015 προβλέπεται ότι θα ξεπεράσει τους 50.000 εθελοντές. Οι συμμετοχές και οι συνεργασίες που αναπτύσσονται σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας ξεπερνούν κάθε προσδοκία, καθώς και ο ενθουσιασμός, η ευρηματικότητα και το κέφι των διοργανωτών.
Tο Let’s do it Greece προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγαλύτερο εθελοντικό ραντεβού της χώρας, είτε ως φορείς, σύλλογοι , εθελοντική ομάδα, δήμος ή πολίτες. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Δηλώσεις συμμετοχής στο Let’s do it Greece”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo