ΜΗΛΟΣ Για πολλοστή φορά το CELESTYAL CRYSTAL δεν προσεγγίζει στον Αδάμαντα

Έχει πλέον γίνει συνήθεια τις ττελευταίες Τετάρτες το κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL CRYSTAL να εισέρχεται απλώς στον κόλπο του Αδάμαντα και στη συνέχεια να συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό τη Σύρο, που δεν είναι στο πρόγραμμα του αλλά προσφέρεται σαν λύση επειδή κατά τα λεγόμενα της εταιρείας το πλοίο λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορεί να σταματήσει στη Μήλο.
Η πραγματικότητα όμως πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στις καιρικές συνθήκες……
Λέγεται ότι σύμφωνα με τον νόμο, όταν υπάρχουν κατάλληλα σκάφη μεταφοράς επιβατών στα λιμάνια (λάτζες) δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται αυτά των πλοίων. Από την ημέρα λοιπόν που ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας ζήτησε την εφαρμογή του νόμου, η εταιρεία για να μην επιβαρυνθεί με το κόστος αυτό αποφάσισε να μην βγάζει πλέον τους επισκέπτες στη Μήλο. Βέβαια είναι υποχρεωμένη από το πρόγραμμά της να κάνει προσέγγιση, αλλά μέχρι εκεί. Προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ειναι κατάλληλες, συνεχίζει για Σύρο.
Θα πει κάποιος ότι  σήμερα επικρατούσαν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, αλλά ξέρουμε όλοι ότι σε άλλες εποχές δεν δημιουργούσαν εμπόδιο. Άλλωστε πριν 15 ημέρες το πλοίο ακύρωσε την προσέγγιση με απόλυτη μπονάτσα!

Και οι άρχοντες του τόπου τι κάνουν;
Απλά κάνουν την πάπια ενώ το κρουαζιερόπλοιο έγινε «λούης¨και οι επαγγελματίες του νησιού χάνουν σημαντικά έσοδα.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Για πολλοστή φορά το CELESTYAL CRYSTAL δεν προσεγγίζει στον Αδάμαντα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo