ΜΗΛΟΣ Ακόμα και χωρίς διοίκηση το Λιμενικό Ταμείο λειτουργεί!

Μια ακόμη λαμπρή απόδειξη για το πόσο δημοκρατικά  λειτουργούν τα πράγματα στον δήμο Μήλου είναι το γεγονός πως η ανύπαρκτη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ορισθεί μεθαύριο Τετάρτη , μας καλεί για αύριο Τρίτη σε εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση της πορείας του έργου Μητροπολιτική και Ενδοκυκλαδική Διασύνδεση της Μήλου»
Αν δεν έπρεπε να χαθεί ούτε μια μέρα, και η εκδήλωση έπρεπε να γινόταν οπωσδήποτε αύριο, το σωστό θα ήταν η πρόσκληση να είχε σαν αποστολέα αποκλειστικά τον Δήμο.
Το εντελώς ξεχωριστό Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΛΟΥ, δεν υποκαθίσταται από κανέναν μέχρι της εγκατάστασης των όσων ορισθούν από το δημοτικό συμβούλιο.

Θα πει κάποιος ότι το θέμα είναι εντελώς τυπικό, αφού και μετά τον ορισμό των μελών και του προέδρου, και πάλι ο εξής ένας θα κάνει κουμάντο……….
Για όσους όμως έχουν σημασία οι δημοκρατικές αξίες και το τυπικό του πράγματος, η συγκεκριμένη πρόσκληση θα πρέπει να θεωρείται  εντελώς άκυρη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Μήλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Μήλου με θέμα:
«Ενημέρωση της πορείας του έργου Μητροπολιτική και Ενδοκυκλαδική Διασύνδεση της Μήλου»
Το project αυτό έχει ανατεθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Μήλου και εκπονείται από το εργαστήριο Θαλάσσιων Μεταφορών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές:
o Παναγιώτης Ζαχαριουδάκης, ΕΔΙΠ ΕΜΠ
o Δημήτριος Λυρίδης, Αναπλ. Καθ. ΕΜΠ

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ακόμα και χωρίς διοίκηση το Λιμενικό Ταμείο λειτουργεί!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo