ΜΗΛΟΣ Αίτημα για προσφορά καταλυμάτων για τους καθηγητές της από τη Μουσική Σχολή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μηλίων Τέχνες» κατά το ωδειακό έτος 2014-2015 εμπλούτισε τα τμήματα του με μαθήματα Μονωδίας και Ντραμς, χαρίζοντας την ευκαιρία σε περισσότερους συμπολίτες μας να ανακαλύψουν τη μαγεία της μουσικής. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι παλιοί και νέοι μαθητές ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την πρωτοβουλία μας.

Η Μουσική Σχολή αγωνίζεται να διατηρήσει τις υπάρχουσες και να προσφέρει νέες ποιοτικές ευκαιρίες μάθησης στους κατοίκους του νησιού. Θα ήθελε όμως να προσφέρει και ανθρώπινες συνθήκες διαμονής στους καθηγητές που έρχονται  για να διδάξουν τα παιδιά μας.

Για τη διεξαγωγή των νέων και παλιών μαθημάτων, φθάνουν στο νησί μας δύο καθηγητές μουσικής ανά 15θήμερο που παραμένουν για δύο βραδιές κάθε φορά (συνήθως Κυριακή & Δευτέρα) και δύο καθηγητές κάθε Σαββατοκύριακο  που παραμένουν για δυο βραδιές επίσης (Παρασκευή & Σάββατο). Δυστυχώς όμως οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου μας είναι περιορισμένες, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε ευγνώμονες σε όλους του χορηγούς μας που έχουν σταθεί δίπλα μας ένα χρόνο τώρα.

Καλούμε, λοιπόν, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων του νησιού μας, να γίνουν και εκείνοι αρωγοί στις προσπάθειές μας, με την ευγενική προσφορά από μέρους τους τεσσάρων καταλυμάτων που να διαθέτουν υπνοδωμάτιο και μπάνιο, για την διανυκτέρευση των καθηγητών. Η χορηγία τους κρίνεται πολύ σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχιση των μαθημάτων.

Ευελπιστούμε στην άμεση και θετική τους ανταπόκριση.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Σοφία Ψαθά – Γκαγκάκη                                                        Χάιδω Κυρίτση

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Αίτημα για προσφορά καταλυμάτων για τους καθηγητές της από τη Μουσική Σχολή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo