ΜΗΛΟΣ Ένα νησί μετατρέπεται σε τεράστια χωματερή….

Αρκεί μια μικρή περιήγηση στα περισσότερα σημεία του νησιού για να κατανοήσουμε ότι μετατρέπεται σε μια τεράστια χωματερή. Ογκώδη απορρίμματα και άχρηστα υλικά κάθε είδους βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο!
Οι ευθύνες βέβαια βαρύνουν και όλους αυτούς που αλόγιστα τα «στολίζουν» εδώ και κεί, δείχνοντας αναμφισβήτητη έλλειψη παιδείας, αλλά πάνω απ’ όλα βαρύνουν αυτόν που έχει την ευθύνη της καθαριότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί. Τον Δήμο.

Στον τομέα αυτό, ο δήμος έχει χάσει κάθε έλεγχο και εδώ και καιρό μπήκε σε μια αρνητική κατάσταση που θα χρειαστούν πολλά χρόνια και χρήματα για να επανέλθει.
Δεν γίνεται καμιά ανακύκλωση, τα σκουπίδια στον Φυρλίγκο δένονται σε μπάλες και τα ογκώδη διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά.
Ειδικά για τα τελευταία θα μπορούσε να βρεθεί λύση, όπως γινόταν και παλιά, να συλλέγονται από αυτοκίνητο του δήμου σε καθορισμένες μέρες και σημεία και να διαλέγονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Δυστυχώς δεν έχει ληφθεί η παραμικρή μέριμνα, αντιθέτως ο ίδιος ο δήμος μετατρέπει το νησί σε μια απέραντη χωματερή καθώς αφήνει σε εμφανή σημεία τα όσα οι δημότες εγκαταλείπουν και όταν τελικά τα συλλέγει, τα μεταφέρει σε χώρο που δεν έχει την παραμικρή αδειοδότηση για κάτι τέτοιο.
Η φωτογραφία δείχνει την κατάσταση σε δημοτική ιδιοκτησία ακριβώς στην είσοδο του ελαιοτριβείου…

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ένα νησί μετατρέπεται σε τεράστια χωματερή….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo