Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 παρατείνεται η δυνατότητα λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 παρατείνεται η δυνατότητα λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται υπό την ευθύνη των ΟΤΑ

GHPEDO MPASKETΛύνεται το πρόβλημα που αφορά στη διακοπή λειτουργίας πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δημοσίας Τάξης με την ΚΥΑ ΤΥ-Δ/Φ550/οικ.28688/09-9-2014 (ΦΕΚ 2408Β/2014) παρέτειναν την ισχύ της προηγούμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης μέχρι τις 08/02/2015 σχετικά με την δυνατότητα λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι φορείς διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν την υποχρέωση σύμφωνα με την ΚΥΑ, να γνωστοποιούν στις αρμόδιες επιτροπές ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στο τέλος κάθε μήνα την πρόοδο των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων δήλωσε σχετικά: «Η επιμήκυνση της περιόδου λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί ανακούφιση για εκατοντάδες αθλητικούς φορείς, χιλιάδες αθλητές και αθλούμενους. Θα πρέπει όμως η τοπική αυτοδιοίκηση που έχει την ευθύνη των αθλητικών εγκαταστάσεων να ενεργοποιηθεί και να συμβάλλει ώστε να δοθεί οριστική λύση μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου του 2015».
Τέλος, υπογράμμισε πως «η οριστική διευθέτηση του θέματος που ταλανίζει τον αθλητισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αποτελεί ολοκλήρωση κάποιας τυπικής διαδικασίας αλλά αφορά στην ασφάλεια από κάθε κίνδυνο τόσο των αθλητών όσο και των φιλάθλων».
(φωτό: ethnos.gr)

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 παρατείνεται η δυνατότητα λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo