ΚΥΘΝΟΣ Παρουσία Δήμου Κύθνου στην Συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου

Στις 11/3/2015 πραγματοποιήθηκε στη Σύρο η συνεδρίαση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου στην οποία ήταν παρόντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Δήμου Κύθνου , κ. Λαρεντζάκης Γεώργιος και κα Φίλιππα Ιωάννα.
Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα η 1η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, σύμφωνα με τις ρεαλιστικές ανάγκες των παραλιακών μετώπων και των χερσαίων ζωνών σε Σύρο, Σέριφο, Κέα και Κύθνο. Συγκεκριμένα, για την Κύθνο προβλέπεται να προχωρήσουν οι ύφαλες επισκευές(12.000 ευρώ) στον προβλήτα αλιευτικών σκαφών του Μέριχα , ενώ θα προχωρήσει ο έλεγχος και η τοποθέτηση πλωτών προβλητών(15.000 ευρώ) στα Λουτρά έπειτα και από τη γνωμοδοτική απόφαση που είχε πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύθνου σε πρόσφατη συνεδρίαση.
Επίσης, στο θέμα της δημιουργίας υδατοδρομίου στην Κύθνο, τα μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν θετικά όσον αφορά στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου για την εκτέλεση του έργου “Μελέτη, Κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας του Υδατοδρομίου στην Κύθνο” . Τέλος , όσον αφορά το έργο του φωτισμού και της τοποθέτησης πίλαρ στη μαρίνα των Λουτρών, το οποίο είχε καθυστερήσει λόγω των προβλημάτων υγείας του εργολάβου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Κύθνου έλαβαν σαφείς διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου ότι το έργο θα αποπερατωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβανομένου και της αλλαγής των πίλαρ στο λιμάνι του Μέριχα.

cyclades24.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΥΘΝΟΣ Παρουσία Δήμου Κύθνου στην Συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo