ΚΥΘΝΟΣ Δήμος Κύθνου: Διαμάχη στην Οικονομική Επιτροπή

Στις 25/2/2015 λάβαμε στο Δήμο Κύθνου έγγραφη επιστολή του κ.Βασάλου Ιωάννη του Αντωνίου, Αντιπρόεδρο της Ο.Ε. με θέμα : «Διαμαρτυρία-ένσταση κατά των αποφάσεων της 2ης Τακτικής Συνεδρίασης Ο.Ε. στις 17/2/2015. » , η οποία όπως αναφέρει το έγγραφο κοινοποιείται και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Στην επιστολή αναφέρεται ρητά από τον κ.Βασάλο ότι δεν έλαβε σχετική πρόσκληση για την συγκεκριμένη συνεδρίαση και ότι ενίσταται στα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την μη επικύρωση των αποφάσεων της συγκεκριμένης συνεδρίασης.
O Πρόεδρος της Ο.Ε. και Δήμαρχος Κύθνου κ. Γαρδέρης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Ο.Ε. που πρόσκεινται στην συμπολίτευση θελήσαμε σωστό λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος , αλλά λόγω και της ηθικής πέραν της θεσμικής διάστασης που παίρνει το θέμα να το εντάξουμε ως θέμα 1ο την επιστολή του κ.Βασάλου στην 4η Τακτική Συνεδρίαση της Ο.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2015 ώστε να συζητηθεί ενώπιον του σώματος και να καμφθούν τα όποια κενά υπήρχαν σχετικά με τον τρόπο αποστολής των προσκλήσεων και εισηγήσεων της Ο.Ε.. Ο κ.Βασάλος δυστυχώς δεν προσήλθε (ούτε ενημέρωσε τον αναπληρωματικό του ως ήταν υπόχρεος) στην 4η Τακτική Συνεδρίαση της Ο.Ε. αν και είχε ειδοποιηθεί ακόμα και τηλεφωνικά από εμένα προσωπικά από την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, αφήνοντας πλέον όλους εμάς να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα περί του σκοπού της επιστολής του.
Προς ενημέρωση των δημοτών θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο κ.Βασάλος είχε προσκληθεί κανονικά με τον τρόπο(μέσω email) που εκείνος είχε επιλέξει και ότι υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία(αποδεικτικό αποστολής email).
H επιστολή του θίγει πέρα ως πέρα τον Δήμαρχο Κύθνου κ.Γαρδέρη ως Πρόεδρο της Ο.Ε. που από την αρχή της θητείας του αποδεικνύει καθημερινά την ηθικότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό, κάτι το οποίο θεωρώ τουλάχιστον ανήθικο.
Τέλος, φρονώ ότι πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες του Δήμου Κύθνου σε περίπτωση αποδοχής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της ένστασης του κ.Βασάλου για την μη επικύρωση των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής οι συνέπειες για το Δήμο θα είναι ολέθριες, ειδικά στον τομέα των πληρωμών, οι οποίες θα ανασταλούν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα , μηδενίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο όλη την προσπάθεια, που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς, ώστε ο Δήμος Κύθνου να είναι από τους πρώτους στις Κυκλάδες, που έλαβε εγκεκριμένο προϋπολογισμό, αλλά και που άρχισε να πληρώνει τις προηγούμενες οφειλές από το 2014 σε χρόνο ρεκόρ.
Δυστυχώς κάποιοι δυσκολεύονται να αντιληφθούν την σημαντικότητα του ρόλου τους αφού το γεγονός ότι ο κόσμος της Κύθνου επέλεξε εμάς για να τον εκπροσωπήσουμε ως Δημοτικοί Σύμβουλοι πρέπει να μας γεμίζει ευθύνη και όχι να γίνεται μοχλός για μικροπολιτικά συμφέροντα τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν το νησί μας. Με εκτίμηση, Ηλιού Χρ. Γεώργιος Αντιδήμαρχος Κύθνου

cyclades24.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΥΘΝΟΣ Δήμος Κύθνου: Διαμάχη στην Οικονομική Επιτροπή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo