ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ Ο ΟΤΕ δεν έχει αποκαταστήσει επί 2 μήνες μια βλάβη στο Κουφονήσι!

Τη καταγγελτική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ξενοδόχος του Κουφονησίου μετά από τη δίμηνη αδράνεια και αδυναμία του ΟΤΕ να αντεπεξέλθει στο αίτημά του για αποκατάσταση βλάβης που έχει υποστεί. Από «Αύγουστο… χειμώνα» παρέπεμπαν οι διαβεβαιώσεις που του δίνονταν στη συνεχή επικοινωνία που είχε με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ, με μοναδικό αποτέλεσμα δυο μήνες μετά από την καταχώρηση της βλάβης αυτή να εξακολουθεί και ο ίδιος να ζημιώνεται ανεπανόρθωτα αφού οι πελάτες του ξενοδοχείου του δεν μπορούν να έχουν παροχές τηλεφώνου και Internet, υποδομές στοιχειώδεις που κάθε επισκέπτης των νησιών θεωρεί ως αυτονόητες. Τίποτα όμως δεν είναι αυτονόητο, όπως αποδεικνύεται για τις Κυκλάδες και το Κουφονήσι, κι ας αποτελούν το βασικό πυλώνα τουρισμού στην Ελλάδα…

Ο επιχειρηματίας, μετά από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, καταγγέλλει τον ΟΤΕ για αδράνεια και αδυναμία αποκατάστασης βλάβης, την οποία κοινοποιεί προς τον οικείο δήμο, το Naxos News, τη Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίου, το σύλλογο ξενοδόχων Κουφονησίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Προς: ΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Kοιν:  Δήμοs Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
ΝΑΧΟΣ ΝΕWS
Δημοτικό διαμέρισμα Κουφονησίου
Σύλλογος Ξενοδόχων Κουφονησίου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Είμαι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου WINDMILL-VILLA στο Κουφονήσι Κυκλάδων www.windmill-villa.gr.

Έχω υποβάλει αίτημα για επισκευή βλάβης στον ΟΤΕ πριν από 2 μήνες και πλέον (22850-74294). Έκτοτε λαμβάνω διαβεβαιώσεις τηλεφωνικά με SMS  και προφορικά από τους υπεύθυνους του ΟΤΕ ΝΑΞΟΥ, ότι το αίτημά μου διαβιβάστηκε για επίλυση και στη συνέχεια ότι θα μεταβεί συνεργείο του ΟΤΕ στο νησί για αποκατάσταση και άλλων βλαβών πριν το Πάσχα, μετά το Πάσχα, πριν τις εκλογές, μετά τις εκλογές κ.ο.κ…………..

Καταγγέλω την αδυναμία και αδράνεια του ΟΤΕ να οργανώσει συνεργείο επισκευής στο Κουφονήσι και απ’ όσο γνωρίζω και σε άλλα μικρά νησιά (Δονούσα) και ζητώ αποζημίωση από τον ΟΤΕ για το γεγονός ότι δεν λειτουργεί το τηλέφωνο και το Internet στο ξενοδοχείο μου.

Ελπίζω μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, να συγκινηθεί η διοίκηση του ΟΤΕ και να αποστείλει συνεργείο επισκευής στο Κουφονήσι ΑΜΕΣΑ (θεωρώ δεδομένο ότι θα με ενημερώσετε σχετικά).

Όπως φαίνεται έχετε εγκαταλείψει τα μικρά νησιά της άγονης γραμμής στο έλεος.

Τέλος σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, για όποια ζημία ήθελε προκύψει από την αδιανόητη καθυστέρηση της επισκευής, λόγω υπαιτιότητας σας.

Χρήστος Βαχλιώτης
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
http://www.naxos-news.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ Ο ΟΤΕ δεν έχει αποκαταστήσει επί 2 μήνες μια βλάβη στο Κουφονήσι!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo