ΚΙΜΩΛΟΣ Στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο Δήμαρχος Κιμώλου

Ενημέρωση για την πορεία των αναπτυξιακών θεμάτων του νησιού

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιμώλου Κωνσταντίνος Βεντούρης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αναπτυξιακών θεμάτων του νησιού.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, ο κ. Βεντούρης ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξη της δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή συνοδών έργων μονάδας αφαλάτωσης Κιμώλου», μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της υποβολής των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε για την αναγκαιότητα ένταξης του ΧΥΤΑ Κιμώλου και των έργων του ΒΙΟΚΑ, της μελέτης του επαρχιακού δρόμου Πρασσών, του δρόμου «οκτώς – δέκας» σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Παρουσιάστηκαν επίσης οι εξελίξεις που αφορούν στις μελέτες αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και του δρόμου στο Καλαμίτσι και συζητήθηκε η πορεία των ενεργειών για το λιμενικό έργο στην ίδια περιοχή.

Όπως τονίστηκε από τον κ. Λεονταρίτη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Δήμου στην προσπάθεια επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων του, ενώ κοινή διαπίστωση ήταν ότι η συνάντηση ήταν μια πολύ θετική πρωτοβουλία αφού διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση και επαναβεβαιώθηκε η βούληση της συνεχούς και επί της ουσίας συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια.

cyclades24

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΙΜΩΛΟΣ Στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο Δήμαρχος Κιμώλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo