ΚΕΑ Rooms to let από τον Πάγκαλο που ενοικιάζει το εξοχικό του στη Τζιά

admin Χωρίς κατηγορία 338 views 0 0

Ο πρώην αντιπρόεδρος βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες που διαθέτει στο αγαπημένο του νησί

Ουκ ολίγες φορές ο Θόδωρος Πάγκαλος έχει πει πως τα έξοδα του είναι πολλά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές του υποχρεώσεις, να πληρώσει δηλαδή τα χαράτσια που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.
Για να μπορέσει λοιπόν να σταθεί στα πόδια του και να μην είναι αιχμάλωτος των χρεών του, αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις.
Τι έκανε;
Αποφάσισε να βγάλει στο ενοίκιο την εξοχική του κατοικία στην Τζιά , κάτι δηλαδή σαν roomstolet.
Για το λόγο αυτό, την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε και έλαβε το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ, ώστε να μπορεί να νοικιάζει το σπίτι στους ενδιαφερόμενους.
παγκαλοσ1
Σύμφωνα με το protothema που επικαλείται σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια. το εξοχικό του κ. Πάγκαλου έχει «τέσσερα δωμάτια και οκτώ κλίνες»
Όσον αφορά στην τιμή ενοικίασης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον από τη στιγμή που πρόκειται για την οικεία ενός πρώην αντιπροέδρου.
παγκαλοσ2
Στην ουσία ο κ. Πάγκαλος ακολούθησε το δρόμο που έχουν χαράξει εδώ και πολύ καιρό ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ραγκούσης
Μπορεί βέβαια το σπίτι του να μη διαθέτει τις ανέσεις και την πολυτέλεια που έχουν οι βίλες των δύο πρώην υπουργών, αλλά όπως και να το κάνουμε μια καλή τιμή για να βγάλει κάποια έξοδα, θα την πιάσει

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΕΑ Rooms to let από τον Πάγκαλο που ενοικιάζει το εξοχικό του στη Τζιά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo