ΚΕΑ Στη διεθνή έκθεση Boot 2017 η Κέα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Κέας στην διεθνή Έκθεση σκαφών αναψυχής και θαλάσσιου τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο MESSE στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας…
… από τις 21 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοργανωτή, (μέσω του Έλληνα γενικού διευθυντή Πέτρου Μιχελιδάκη), 242.000 επισκέπτες από τις χώρες, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία αλλά και από χώρες της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και άλλες πέρασαν από τα περίπτερα της έκθεσης.

 

Το περίπτερο του δήμου Κέας είχε εγκατασταθεί στην αίθουσα Νο 3 (για καταδυτικές δραστηριότητες) εκ των 9 συνολικά αιθουσών, στις οποίες εξέθεσαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους 800 εκθέτες από 70 χώρες με σκοπό να προσελκύσουν επαγγελματίες και καταναλωτές ενδιαφερόμενους για τον θαλάσσιο τουρισμό. Το βασικό θέμα του περιπτέρου της Κέας ήταν οι καταδυτικές δραστηριότητες, ενώ δόθηκε έμφαση και στην προβολή του νησιού σαν προορισμός θεματικού τουρισμού.

Η υποδοχή της Κέας ήταν εντυπωσιακή και η αναγνωρισιμότητα μεγάλη, χάρη στο Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια από την βύθιση του Βρεταννικού, που έγινε στην Κέα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέσα στις 9 αυτές μέρες μοιράστηκαν 1000 περίπου φυλλάδια σε επισκέπτες που ζήτησαν πληροφορίες, και άλλα τόσα σε περαστικούς και περίπτερα άλλων εκθετών.

boot17_3

Στην επιτυχία της Έκθεσης συνέβαλλε και η αναφορά του ιδίου του δημάρχου του Ντύσελντορφ στην Κέα, στα εγκαίνια της Έκθεσης, καθώς και οι προσωπικές επαφές του δημάρχου της Κέας Γιάννη Ευαγγέλου, τόσο μαζί του, όσο και με τον Γενικό Πρόξενο στην πόλη, Γρ. Δελαβέκουρα. Αμφότεροι ενίσχυσαν ιδιαίτερα την προβολή της Κέας στην Έκθεση, καθώς και της δουλειάς που έχει γίνει στις θεματικές μορφές τουρισμού, που προσφέρονται στο νησί, με έμφαση στον θαλάσσιο τουρισμό και τις καταδυτικές δραστηριότητες.

Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από καταδυτικά κέντρα και εξειδικευμένους διοργανωτές από την Ευρώπη να διοργανώσουν τουριστικά πακέτα με την Κέα. Παρόμοιο ενδιαφέρον εκδήλωσαν αρκετά μέσα ενημέρωσης για να έρθουν στο νησί και να την καλύψουν δημοσιογραφικά. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν επίσης δημοσιεύματα με θέμα την Κέα και το Διεθνές Συνέδριο του Οκτωβρίου, δεδομένου ότι πολλοί επισκέπτες ανακάλυψαν το νησί μέσω αυτών των δημοσιευμάτων.

Με αφορμή το ενδιαφέρον αυτό, προγραμματίζονται ενημερωτικές επισκέψεις στην Κέα, κατά τη φετινή τουριστική περίοδο.

Newsroom Cyclades Voice

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΚΕΑ Στη διεθνή έκθεση Boot 2017 η Κέα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo