“Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα”

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας ενημερώνει για την έναρξη του προγράμματος “Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα” που υλοποιεί η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) στις 13 Περιφέρειες της Χώρας.

Η Κ.Ε.Ε.Ε. εκπροσωπώντας τα Επιμελητήρια της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε θέματα οικονομίας και γενικότερης ανάπτυξης, εργάζεται σταθερά για την ενδυνάμωση και την ενίσχυση του αναπτυξιακού δυναμικού της χώρας, μέσα από νέα αναπτυξιακά πρότυπα για την στήριξη των στελεχών και των επιχειρήσεων.

Στην κατεύθυνση αυτή σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα «Κατάρτιση εργαζομένων στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα». Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης που αποσκοπούν στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων από το ανθρώπινο δυναμικό των ιδιωτικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση της καινοτομίας στις ελληνικές επιχειρήσεις και επομένως στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε4.200 στελέχη και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας. Προβλέπεται η υλοποίηση170 περίπου προγραμμάτων κατάρτισης στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 80 ώρες (60 ώρες θεωρητική και 20 ώρες πρακτική άσκηση), η οποία θα υλοποιηθεί με τη μορφή των μελετών περίπτωσης (case studies) και θα έχει ως παραδοτέα “Πλάνα καινοτομίας” τα οποία οι καταρτιζόμενοι θα προτείνουν στις επιχειρήσεις που εργάζονται.

Τα προσδοκώμενα οφέλη από την υλοποίηση του έργου είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και η ενίσχυση της καινοτομίας.

Για τη συμμετοχή των καταρτιζόμενων στο πρόγραμμα προβλέπεται επιδότηση 5 €/ώρα.

· Οι αιτήσεις υποβάλλονταιαπό 13/10/2014 μέχρι 31/10/2014στην ηλεκτρονική σελίδα της Κ.Ε.Ε.Ε.: http://kainotomia.uhc.gr/

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί στην προκήρυξη και έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή του έργου, η επιλογή των καταρτιζόμενων θα γίνει βάσει προτεραιότητας στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής, σε επίπεδο Περιφέρειας και ότι από κάθε επιχείρηση θα επιλεγούν μέχρι 5 καταρτιζόμενοι.

** Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση η επικοινωνία θα γίνεται με την Κ.Ε.Ε.Ε. στα τηλ: 210-3387104 (έως -06)

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για ““Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo