Και τον Νοέμβριο θα συνεχίσει δρομολόγια το SPEED RUNNER 3 !!

Κοινή ευχαριστήρια ανακοίνωση των Δημάρχων Σίφνου,Σερίφου,Μήλου στην AEGEAN SPEED LINES

ΚΟΙΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΙΦΝΟΥ, ΜΗΛΟΥ & ΣΕΡΙΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ AEGEAN SPEED LINES ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ SPEED RUNNER 3 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!!!

Ενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! από όλους μας (Δημαρχους, συλλογους, φορείς και κυρίως τους μόνιμους κάτοικους των νησιών μας) στην AEGEAN SPEED LINES, στον κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΓΕΝΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και στον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΠΑΣΤΑ, οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Μετά από τις αρνητικές εξελίξεις στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων από την 1η Νοεμβρίου, με την απροειδοποίητη διακοπή του 4ου δρομολογίου από και προς Πειραιά ,για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο τουλάχιστον, από το μοναδικό συμβατικό πλοίο, η AEGEAN SPEED LINES εξέτασε προφορικό μας αίτημα και αποφάσισε τελικά τη συνέχιση δρομολόγησης του πλοίου της και το μήνα Νοέμβριο!

Για τα νησιά μας και αυτή η απόφαση αποτελεί “ανάσα” και συνιστά σαφώς πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής υπευθυνότητας και εταιρικής αξιοπιστίας εκ μέρους της AEGEAN SPEED LINES.

Ο Δήμαρχος Σιφνου
ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ
Ο Δήμαρχος Μηλου
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
Ο Δήμαρχος Σεριφου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Και τον Νοέμβριο θα συνεχίσει δρομολόγια το SPEED RUNNER 3 !!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo