Καθυστερημένα θα ξεκινήσει δρομολόγια το Ε/Γ – Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

Στις 22 Απριλίου είχαμε δημοσιεύσει με τη φωτογραφία μας πληροφορίες για το Ε/Γ – Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.
Δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφίες από το site της τεχνικής ναυτικής εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ που έχει αναλάβει και ολοκληρώνει με επιτυχία τη μετασκευή του πλοίου. Όπως αναφέρουν τα κύρια σημεία της μετασκευής εστιάζονται, εκτός από τη μερική ανακαίνιση του ξενοδοχειακού, στη μετατόπιση της ράμπας για το ανώτερω γκαράζ, στα πλάγια του πλοίου (ανοίγματα) και στην προέκταση του κυρίου καταστρώματος επιβατών προς πρύμνη και φυσικά στη μετασκευή της πλώρης που γίνεται κλειστή και σύγχρονη.
Στις φωτογραφίες εστιάζεται η αλλαγή της πλώρης που σε αντίθεση με τη διαπλάτυνση της πρύμνης του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ στο οποίο έχουμε αναφερθεί προδιετίας, έχουμε «στένεμα» της πλώρης για ναμπορέσει το πλοίο να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο στη γραμμή Πειραιάς – Δυτικές Κυκλάδες, όπου θα διπλώσει με το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ επίσης της Ζακυνθινής εταιρείας. Το πλοίο θα έπρεπε να αρχίσει καθημερινά δρομολόγια από 1ης Ιουλίου στις 7.05 και επιστροφή στον Πειραιά γύρω στις 23.00. Η έναρξη των δρομολογίων έχει μετατεθεί για αργότερα (εντός του Ιουλίου). Δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε καλά ταξίδια στο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ και συγχαρητήρια στη Zante Ferries για τη πραγματοποίηση της μετασκευής στην Ελλάδα και στην εταιρεία Α. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ για την πολύ καλή & υπεύθυνη εργασία που κάνει.
Καράβια & Θάλασσες
Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Καθυστερημένα θα ξεκινήσει δρομολόγια το Ε/Γ – Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo