Κάλυψη θέσεων αγροτικών γιατρών στις Κυκλάδες

Δεκατέσσερις θέσεις αγροτικών γιατρών θα καλυφθούν σε νησιά των Κυκλάδων, σύμφωνα με την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της αριθμ. Α2γ/οικ.48789/29-06-2016 «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) που δεν καλύφθηκαν αφενός από την αρ Α2γ/οικ. 7237/29-01-2016 προκήρυξη και αφετέρου από τα κενά που προέκυψαν σε νησιωτικές, άγονες και προβληματικές περιοχές στα Π.Ε.Δ.Υ – Κέντρα Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ – Περιφερειακά Ιατρεία, Π.Ε.Δ.Υ – Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία, Π.Ε.Δ.Υ – Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία και Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας».
Ειδικότερα, θα καλυφθούν μία θέση στην Αμοργό, δύο θέσεις στην Άνδρο, δύο θέσεις στην Ίο, δύο θέσεις στη Μύκονο (η μία στον αερολιμένα του νησιού), δύο θέσεις στη Σέριφο (η μία επί θητεία), μία θέση στην Κίμωλο, μία θέση στην Πάρο, μία θέση στην Κύθνο, μία θέση στη Σαντορίνη και μία θέση στη Νάξο (επί θητεία).
Ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την 7η Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 στο Υπουργείο Υγείας, στο Γενικό πρωτόκολλο Αριστοτέλους 19 ή με αποστολή στο fax 210 5238353.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Κάλυψη θέσεων αγροτικών γιατρών στις Κυκλάδες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo