ΙΟΣ Δράσεις για γονείς σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ίου, διοργανώνουν παρεμβάσεις σε γονείς του νησιού με στόχο: να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα, να αναζητήσουν λύσεις και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα:

1) Σεμινάριο – ομάδα γονέων: θα πραγματοποιηθούν έξι μηνιαίες συναντήσεις, κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα (Νοέμβριο 2014 – Απρίλιο 2015), ώρα 9-11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς χρειάζεται να συμμετέχουν σε κάθε συνάντηση και να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικ/νιας) στα μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων μέχρι την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

2) Ανοιχτές συναντήσεις – συζητήσεις: θα πραγματοποιηθούν έξι μηνιαίες συναντήσεις, κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα (Νοέμβριο 2014 – Απρίλιο 2015), ώρα 4-6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς δεν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη Θεοδωροπούλου Φωτεινή, ψυχολόγο – στέλεχος πρόληψης, στο τηλ. στο 22840 24745, καθημερινά 9.00 – 14.00 ή στο thiseasp@otenet.gr
http://thiseaskyklades.gr/?p=1507

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΙΟΣ Δράσεις για γονείς σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo