Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη 2η FOOD EXPO GREECE

Για την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης κτηνοτρόφων, γεωργών και αλιέων σε νησιά των Κυκλάδων, πάνω σε θέματα πρωτογενή τομέα, ενημέρωσε τα ΜΜΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Η ενημερωτικές συνελεύσεις θα συνεχιστούν σε νησιά των Δωδεκανήσων, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο κ. Ζαννετίδης προανήγγειλε την συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 2η FOOD EXPO GREECE που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από 14-16 Μαρτίου 2015. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, με νέους τομείς προϊόντων και πλαισιωμένη από μία σειρά καινοτόμων εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επαγγελματίες από την ελληνική αγορά, αλλά και στοχευμένες αγορές του εξωτερικού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει συνεχίζοντας δυναμικά την προβολή, ανάδειξη και προώθηση προϊόντων που παράγονται στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, από παραγωγούς και μεταποιητικές μονάδες.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση Χαράλαμπου Κόκκινου και για την στάση του που τον οδήγησε πολιτικά εκτός παράταξης, ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε:
«Ο κ. Κόκκινος πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι ουδέποτε κλήθηκε από την παράταξη. Κλήθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, ενώπιον των μελών της παράταξης, να έλθει για συζήτηση του θέματος που είχε ανακύψει με τον κ. Χρήστο Ευστρατίου, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Ούτε συμμετείχε σε συνεδριάσεις της παράταξης. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους. Ο Περιφερειάρχης έκανε μεγάλη υπομονή και κατέβαλε προσπάθεια για να προστατεύσει την ενότητα της παράταξης. Όμως, προσπαθούσε μόνος του, αφού η άλλη πλευρά ουδέποτε ανταποκρίθηκε».

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη 2η FOOD EXPO GREECE”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo