Γ. ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ Επιστολη προς Πατέρα Πέτρο Στεφάνου

Πανοσιολογιότατε,

 

π. Πέτρος ΣτεφάνουΜε ιδιαίτερη συγκίνηση η Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων και εγώ προσωπικά δεχθήκαμε το χαρμόσυνο μήνυμα της πανάξιας επιλογής σας ως Νέου Επισκόπου Σύρου, Θήρας και Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Κρήτης,

Για το γεγονός αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ενώσω την ειλικρινή χαρά μου μαζί με αυτή ολόκληρου του Χριστεπώνυμου πλήθους των Κυκλάδων και να σας απευθύνω τις εκ βαθέων προσρήσεις και ευχές μου.

Στις δύσκολες σημερινές συνθήκες οι πολίτες έχουν ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού. Είμαι βέβαιος ότι η ανάληψη των υψηλών καθηκόντων σας σηματοδοτεί νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς για την περιφέρειά μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση, η εκκλησιαστική σας εμπειρία και ιδίως το μέχρι σήμερα έργο σας ως Εφημέριος των Ενοριών Αγίου Πέτρου στην Ποσειδωνία και Αγίου Ιωσήφ στο Βήσσα της Σύρου, εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.

Η σεμνή προσωπικότητα, μαζί με την προσήλωση στην Χριστιανική Πίστη και Παράδοση, εφόδια που αποδεδειγμένα συγκεντρώνονται στο πρόσωπο σας ως Νέου Ποιμενάρχη, αποτέλεσαν προσόντα που αναμφισβήτητα έλαβε σοβαρά υπόψη της η Καθολική Εκκλησία, προκειμένου να σας εμπιστευτεί ένα τόσο υψηλό θώκο.

Ως Αντιπεριφερειάρχης και πολίτης των Κυκλάδων εύχομαι ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη, για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε.

 

 

Με βαθύτατο σεβασμό,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Γ. ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ Επιστολη προς Πατέρα Πέτρο Στεφάνου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo