Διαγωνισμός για την σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων με τη Σύρο

Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας Υπηρεσίας με ναυτιλιακή εταιρεία για τη σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων με τη Σύρο

Προς κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών που προέκυψαν στη σύνδεση των νήσων των Δυτικών Κυκλάδων με τη Σύρο συνεπεία της διακοπής των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΤΕΜΙΣ Ν.Π.10317 για εκτέλεση εργασιών ετήσιας επιθεώρησης και συντήρησής του, το Υπουργείο προέβη στην έκδοση δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας με ναυτιλιακή εταιρεία.

Η πρόσκληση ήδη έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (www.yen.gr) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr) καθώς και στον ιστότοπο του Διαύγεια (www.diavgeia.gov.gr) με ΑΔΑ:ΨΚΕ24653ΠΩ-ΝΨ7.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους των προκηρύξεων καθώς και των συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, δίδεται η δυνατότητα στην ανάδοχο εταιρεία να αντικαταστήσει το πλοίο της σε περίπτωση διακοπής δρομολογίων με άλλο πλοίο της εταιρείας, το οποίο θα δηλώνεται με την προσφορά.

Εφόσον δεν διαθέτει πλοίο αντικατάστασης, δύναται να δηλώσει πλοίο αναλόγων προσόντων άλλου πλοιοκτήτη, κατόπιν σχετικής έγγραφης συναίνεσής του.

Στην περίπτωση που δεν υφίσταται δυνατότητα πλοίου αντικατάστασης, δηλώνεται αυτό κατά την προσφορά και λαμβάνεται υπόψη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Διαγωνισμός για την σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων με τη Σύρο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo