Διαγωνισμός για Διαγραμμίσεις Οδοστρώματος στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο και στη Ρόδο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 27 θέματα. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Διαγραμμίσεις – Στηθαία Ασφαλείας, Ανακλαστήρες Οδοστρώματος κλπ, Για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων (Μήλου – Κιμώλου – Σίφνου – Σερίφου)».
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, είναι:

1. Δέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 , σε ποσοστό 100%.
2. Δέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 σε ποσοστό 100% των ανελαστικών δαπανών.
3. Πληρωμή δαπανών οικονομικού έτους 2014 που δεν εξοφλήθηκαν εντός της χρήσης του οικ. έτους 2014 σε βάρος του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
4. Έγκριση παράτασης των εργασιών του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης – διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια».
5. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ολοήμερο Δημοτικό σχολείο στην Καρδάμαινα Κω».
6. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Διαγραμμίσεις – Στηθαία Ασφαλείας, Ανακλαστήρες Οδοστρώματος κλπ, Για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων (Μήλου – Κιμώλου – Σίφνου – Σερίφου)».
7. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση – σήμανση οδού Χώρας – Εγγαρών Ν. Νάξου».
8. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Σήμανση – Ασφάλεια οδικού δικτύου Ν. Θήρας».
9. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Θηρασιάς (2014)».
10. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την α)προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για την Περιφ. Ενότητα Δωδ/σου για το έτος 2015 προϋπολογισμού 37.000,00€ με ΦΠΑ, β) προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών των κτιρίων των ΝΠΔΔ (ΟΑΕΔ ΡΟΔΟΥ) προϋπολογισμού 10.800,00€ χωρίς ΦΠΑ, τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών – ενστάσεων – παραλαβής προμήθειας του άνω διαγωνισμού, την έγκριση διάθεσης πίστωσης 37.000,00€ για την διενέργεια του άνω διαγωνισμού.
11. Εισήγηση ανάθεσης έργου για την υποστήριξη της Περιφέρειας στο συντονισμό ενεργειών και τη σύνταξη φακέλου για τη δημιουργία και αδειοδότηση υδατοδρομίων στη Σύρο και τη Ρόδο σύμφωνα με το ν. 4146/2013.
12. Έγκριση πρακτικών οικονομικών προσφορών και δικαιολογητικών της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με βάση την απόφαση 288/2014 της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ για υπογραφή συμβάσεων έως 31/08/2015.
13. Έγκριση Διακήρυξης και της επιτροπής αξιολόγησης διαγωνισμού για τα άγονα δρομολόγια που προκύπτουν ύστερα από την διαπραγμάτευση της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.
14. Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών δρομολογίου Μήλου.
15. Ορθή επανάληψη της υπ΄αριθμ 452/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, θέματος: Έγκριση πρακτικών διαγωνισμών μεταφοράς μαθητών Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
16. Έγκριση πρακτικού επιτροπής για την καταγραφή, χαρακτηρισμό καταστροφή άχρηστου υλικού των υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
17. Δικαστικές Υποθέσεις.
18. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
19. Έγκριση Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
20. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
21. Έγκριση Δράσεων του τμήματος Δια βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
22. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.
23. Έγκριση δαπάνης για πλημμύρες και πυρκαγιές με την κάλυψη καυσίμων των εθελοντικών οργανώσεων Νομού Δωδεκανήσου, σύμφωνα με τον Ν. 4172/2013.
24. Έγκριση Δαπανών προμήθειας καυσίμων ΠΕ Κυκλάδων.
25. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.
26. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.
27. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Διαγωνισμός για Διαγραμμίσεις Οδοστρώματος στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo