Δεκτές αιτήσεις για «Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αριθ. 395 / 06-03-2015 3η Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ και ΘΑΛΑΣΣΑΣ του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας << για υποβολή αιτήσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007 – 2013 του ΄Αξονα Προτεραιότητας 1 – Μέτρα για την προσαρμογή του Αλιευτικού Στόλου>>
Μέτρο 1.1 << Μόνιμη Παύση Αλιευτικών ΔραστΔεκτές αιτήσεις για «Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» ηριοτήτων >> γίνονται δεκτές αιτήσεις από ενδιαφερόμενους πλοιοκτήτες τουλάχιστον ενός έτους των επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ηλικίας άνω των δέκα ετών ή νόμιμοι κληρονόμοι αυτών,όπως καθορίζονται από την εθνική νομοθεσία , που διαθέτουν στην άδεια τους ως κύριο ή δευτερεύων αλιευτικό εργαλείο << δίχτυ τράτας βυθού>> (ΟΤΒ) μηχανότρατα , ως εξής :

– Επανεκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους που είχαν υποβάλει αιτήσεις στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 123/29.12.2010 και των τροποποιήσεων αυτής,του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007- 2013 και δεν εντάχθηκαν λόγω έλλειψης πιστώσεων.
Οι αιτήσεις επανεκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας μέχρι και 19-04-2015 προκειμένου να διαβιβαστούν στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ και ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
– Από 20-4-2015 μέχρι και 19-05-2015 θα υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας νέες αιτήσεις.
Για τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τον καθορισμό των δικαιολογητικών και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, (Ρόδος) στο τηλέφωνο 2241364884 .-
Ε.Π.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Δεκτές αιτήσεις για «Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo