“Βιώσιμες Θαλάσσιες Μεταφορές με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως επικεφαλής εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ-Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG)»,(SustainableMaritimeTransportwithLNGbetweenGreekMainlandandislandsintheArchipelagos-(ARCHIPELAGO-LNG) ) σας Προσκαλεί στην Εναρκτήρια Εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν ο σκοπός, οι στόχοι και οι δράσεις του Έργου από όλους τους εταίρους.

Το ARCHIPELAGO-LNG ανήκει στο ευρύτερο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TEN-T (Technology and Transport) της Επιτροπής Μεταφορών (DG-MOVE) και πραγματεύεται την εισαγωγή του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στις Θαλάσσιες Μεταφορές στο Αιγαίο πέλαγος.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι εταίροι: ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου), ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας), Νεώριο Σύρου, ANEKLINES και ΠΑΣΙΦΑΗ (Ναυτιλιακές Εταιρίες) θα παρουσιάσουν το Έργο την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ., στη Σύρο, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κτίριο Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Πλατεία Τσιροπινά.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για τα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας επειδή πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην ολοκλήρωση των στόχων του εν λόγω έργου, που είναι μεγάλης εθνικής σημασίας για την εναλλακτική πρόταση στις θαλάσσιες μεταφορές στο Αρχιπέλαγος μας και αναμένουμε ενεργή συνεργασία με τους φορείς σας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Γεώργιος Λεονταρίτης

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για ““Βιώσιμες Θαλάσσιες Μεταφορές με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo