Αποτίμηση έργου καλοκαιρινής περιόδου για τις Λιμενικές Αρχές Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση των Προϊσταμένων Λιμενικών Αρχών των Κυκλάδων, υπό τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Ν. Κυκλάδων, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ Χαράλαμπο Αϊβαλιώτη πριν από λίγες ημέρες στη Σαντορίνη.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία αποτέλεσε συνέχεια παρόμοιας που έγινε στην Νάξο τον Ιούνιο, πριν την έναρξη της θερινής περιόδου 2014, οι συμμετέχοντες Προϊστάμενοι των Λιμενικών Αρχών Σύρου, Μυκόνου, Θήρας, Άνδρου, Πάρου, Νάξου, Ίου, Τήνου και Μήλου, έθεσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους επί υπηρεσιακών θεμάτων (Προσωπικού {υποστελέχωση-Υγειονομική περίθαλψη-θέματα εκπαίδευσης}) – Πλωτά, Χερσαία μέσα, Έρευνα διάσωση – Ασφάλεια, Αστυνόμευση, Θαλάσσια μέσα αναψυχής – Προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος – Κτιριακές εγκαταστάσεις και ασφάλεια αυτών – Προβλήματα μετά την εφαρμογή του Λιμενικού Καλλικράτη «Αναδιάρθρωση Περιφερειακών Διοικήσεων Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής»).

Αποτιμώντας το έργο των Λιμενικών Αρχών μετά την λήξη της περασμένης θερινής περιόδου, δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων επί των ανωτέρω θεμάτων, την εύρυθμη λειτουργία των Λιμενικών Αρχών, τον συντονισμό τους, αλλά και την αποτελεσματικότερη δράση τους. Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος Θήρας, Μάρκος Καφούρος και μετά το τέλος αυτής, απονεμήθηκε αναμνηστικός θυρεός στον Λιμενάρχη Θήρας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Εμμανουήλ Βασαλάκη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για τη διεξαγωγή της.

http://www.koinignomi.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Αποτίμηση έργου καλοκαιρινής περιόδου για τις Λιμενικές Αρχές Κυκλάδων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo