Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Μήλο και Σίφνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Νίκο Συρμαλένιο βουλευτή Κυκλάδων, τον Νίκο Μανιό μέλος της ΚΕ και την Άννα Μαυρουδή περιφερειακή σύμβουλο Ν.Αιγαίου επισκέφθηκαν από 26 έως 28/9 τη Σίφνο και τη Μήλο.
Στη Σίφνο συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ανδρέα Μπαμπούνη, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα του νησιού και στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Γιώργο Τρούλλο.
Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα του νησιού, όπως η υγεία και το θέμα της έλλειψης του παιδιάτρου, η μελέτη για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη χωροθέτηση της λιμενικής ζώνης, το αποχετευτικό των οικισμών, οι δυσκολίες ολοκλήρωσης του ΧΥΤΑ, το ακτοπλοϊκό. Σε σχέση με το τελευταίο, ενημερωθήκαμε και για τη μελέτη του ΕΜΠ σχετικά με την ενδοεπικοινωνία, ενώ ειδική αναφορά έγινε και στις αρνητικές επιπτώσεις του έργου του αλιευτικού καταφυγίου στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Και στα δύο νησιά, διοργανώθηκαν ανοιχτές συναντήσεις μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συζητήθηκαν, οι πολιτικές εξελίξεις, η προοπτική αριστερής διακυβέρνησης της χώρας, καθώς και ζητήματα οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος.
Από την πλευρά των εισηγητών, τονίστηκε ότι είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την παρουσίαση των βασικών προγραμματικών του προτάσεων στη Θεσσαλονίκη, αποκτά την πρωτοβουλία αλλά και βαθμιαία την ηγεμονία, όπως αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Επισημάνθηκαν οι δυσκολίες αλλά και οι αδυναμίες που αντιμετωπίζει το κόμμα, λόγω και της διαδικασίας “βίαιης ωρίμανσης” σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η επείγουσα ανάγκη για συμμετοχή των μελών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας στις επεξεργασίες και στα θέματα που μας αφορούν. Αυτό αποκτά επείγουσα σημασία διότι τα συμφέροντα που σήμερα κυριαρχούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν στην εξουσία τη συγκυβέρνηση και να υπερασπίσουν μέχρι κεραίας τα προνόμια τους. Στη συζήτηση που επακολούθησε, τέθηκαν επίσης στο επίκεντρο η ανάγκη επεξεργασίας των περιφερειακών προγραμμάτων αλλά και κατά νησί, έτσι ώστε να εμπλουτιστούν οι κεντρικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αλλά και να αποτελέσουν στόχους αιχμής της επόμενης περιόδου, τόσο στα δημοτικά συμβούλια και στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και στη βουλή και στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο.
28/9/2014

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Μήλο και Σίφνο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo