ΑΝΔΡΟΣ Η Άνδρος γυρνάει σελίδα με τον Θεοδόση Σουσούδη

Με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με ένα ολοκληρωμένο, πρωτοποριακό και τολμηρό πρόγραμμα, ο Θεοδόσης Σουσούδης θέλει να είναι ο δήμαρχος που θα αλλάξει την Άνδρο

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η Άνδρος ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα. Η παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» του γιατρού – ορθοπεδικού, Θεοδόση Σουσούδη, στελεχωμένη από πρόσωπα με διάθεση και γνώσεις για προσφορά, όλα δείχνουν πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων με το καθαρό της σχέδιο για την ανάπτυξη του νησιού.

Οι άξονες του προγράμματος του Θεοδόση Σουσούδη είναι:

– Ένας Δήμος δημοκρατίας, διαφάνειας και αποκέντρωσης, με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στις δημοτικές ενότητες και στα τοπικά συμβούλια.

– Η τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων τουριστικών προορισμών, η διαμόρφωση ταυτότητας τουριστικού προορισμού και η προβολή και διαφήμιση του νησιού.

– Η αλλαγή του μοντέλου καθαριότητας, μέσα από ένα μεικτό σχήμα με τη συμμετοχή δήμου και ιδιώτη, αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών με υπογειοποιημένους κάδους συμπίεσης των απορριμμάτων και πρόγραμμα ανακύκλωσης-κομποστοποίησης.

– Η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και του πρωτογενούς τομέα. Ο δήμος θα παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη για την ένταξή τους στα χρηματοδοτικά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ και της ΚΑΠ.

– Ολοκληρωμένη μελέτη για τα άφθονα νερά της Άνδρου, με δράσεις και έργα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Για να υπάρχει καλύτερη ποιότητα και να σταματήσουν να υπάρχουν υπέρογκες χρεώσεις στην κατανάλωση.

Με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με ένα ολοκληρωμένο, πρωτοποριακό και τολμηρό πρόγραμμα, ο Θεοδόσης Σουσούδης θέλει να είναι ο δήμαρχος που θα αλλάξει την Άνδρο.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΑΝΔΡΟΣ Η Άνδρος γυρνάει σελίδα με τον Θεοδόση Σουσούδη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo