ΑΜΟΡΓΟΣ Η Αμοργός ζητάει αεροδρόμιο ( και όχι μόνο!)

Η ΑΜΟΡΓΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ(ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ)

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 επισκέφθηκε την Αμοργό ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελο Αποστολάκη και άλλους Επιτελείς . Κατά την παραμονή του επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου παρουσία της Προέδρου , των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πολιτών, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την κατάσταση του Δήμου και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους Δημοτικούς Συμβούλους και τους πολίτες οι οποίοι επεσήμαναν ορισμένα προβλήματα του νησιού. Ο Υπουργός αφού απήυθυνε χαιρετισμό, έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που του αναφέρθηκαν και υποσχέθηκε να συνδράμει το Δήμο με αποστολή της ΜΟΜΑ για διάνοιξη αγροτικών δρόμων ή βελτίωση του οδικού δικτύου, την τοποθέτηση στρατευσίμων ειδικότητας Κτηνιάτρου και Γεωπόνου στο νησί, υποστήριξη με ιατρικό προσωπικό του διεθνούς αγώνα ελεύθερης κατάδυσης με την ονομασία “THE AUTHENTIC BIG BLUE 2017”, ο οποίος θα διεξαχθεί από 18-24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αμοργό καθώς και εξέταση της δυνατότητας συνδρομής της ΜΟΜΑ στη διαμόρφωση αεροδιαδρόμου στην Αμοργό, όταν ο Δήμος σε συνεργασία με την ΥΠΑ , προχωρήσει τις διαδικασίες.
Αναφέρθηκε επίσης στον καταδυτικό τουρισμό , και υποσχέθηκε συνεργασία με το Δήμο για τη πόντιση παροπλισμένων στρατιωτικών μέσων τα οποία αποτελούσαν αντικείμενα παρατήρησης από τους καταδυόμενους αλλά και τόπους αναπαραγωγής ψαριών.
Στη συνέχεια ο κ. Υπουργός και η ακολουθία του επισκέφθησαν την Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης για προσκύνημα όπου τους υπεδέχθη ο πατήρ Θεόφιλος και τους ξενάγησε στη Μονή.
Μετά παρεκάθισαν σε γεύμα που προσφέρθηκε από το Δήμο και αναχώρησαν.
www.amorgos-news.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΑΜΟΡΓΟΣ Η Αμοργός ζητάει αεροδρόμιο ( και όχι μόνο!)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo