Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κυκλάδων με Βόρειο Αιγαίο και Καβάλα

Στο πλαίσιο αυτό το δρομολόγιο του πλοίου θα είναι Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Εύδηλος-Καρλόβασι-Βαθύ-Χίος-Μυτιλήνη-Λήμνος-Καβάλα και θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, πέραν της σύνδεσης της Ικαρίας και της Σάμου με τον Πειραιά, η σύνδεση επεκτείνεται με το ίδιο πλοίο σε όλο τον Βορειοανατολικό νησιωτικό άξονα που περιλαμβάνει τη Χίο, τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο, καταλήγοντας στην Καβάλα.

Το Επιβατηγό – Οχηματαγωγό “Νήσος Μύκονος”, που ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα το 2005, είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας, με δυνατότητα μεταφοράς 1.915 επιβατών και 418 οχημάτων, και ταχύτητα 28 κόμβων

Η ανάληψη του δρομολογίου αυτού, είναι για την Hellenic Seaways τιμή και συνάδει απόλυτα με την εταιρική της φιλοσοφία να δίνει προτεραιότητα στην παροχή άριστων υπηρεσιών φιλοξενίας και εξυπηρέτησης τόσο των επιβατών της, όσο και των τοπικών κοινωνιών των δεκάδων προορισμών της.
Έτσι το «Νήσος Μύκονος» θα εκτελεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 16.00 μ.μ το δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Μύκονο-Ικαρία (Εύδηλο)-Σάμο (Καρλόβασι και Βαθύ)-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα.

Τα δρομολόγια επιστροφής του «Νήσος Μύκονος» θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σαββάτο (κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 17.30 μ.μ. θα είναι Σύρο) στις 20:00 μ.μ. από Καβάλα για Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο(Καρλόβασι και Βαθύ)-Ικαρία (Εύδηλο)-Μύκονο -Σύρο και Πειραιά.

Το κόστος εισιτηρίου για Καβάλα από Σύρο και το αντίστροφο θα είναι στα 60 ευρώ
http://cyclades24.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κυκλάδων με Βόρειο Αιγαίο και Καβάλα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo