ΣΥΡΟΣ Αεροδρόμιο: Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων

Σημαντικές είναι εξελίξεις για την υπόθεση του αεροδρομίου στην Σύρο μετά την σημερινή επίσκεψη κλιμακίου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Έπειτα από επανειλημμένες συναντήσεις κατά το τελευταίο τετράμηνο του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, τόσο με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων κ. Παναγιώτη Σγουρίδη (3 συναντήσεις) και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, όσο και με τον ίδιο τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, φαίνεται ότι η υπόθεση της επιμήκυνσης του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης αεροσκαφών του αεροδρομίου της Σύρου «Δημήτριος Βικέλας» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο οι προαναφερόμενες συναντήσεις που οδήγησαν στις σημερινές εξελίξεις, αλλά και η επιμονή που έδειξε η Δημοτική Αρχή στις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί βρέθηκε στη Σύρο κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και κατόπτευση του χώρου του αεροδρομίου, ούτως ώστε εντός των επόμενων ημερών να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός που όλοι περιμένουμε και τον οποίο η Δημοτική Αρχή είχε δείξει τον τελευταίο καιρό ότι επιδίωκε πολύ επίμονα.

Αναμένουμε με αγωνία τα ουσιαστικά αποτελέσματα των συναντήσεων και επαφών που είχαν γίνει όλο τον τελευταίο καιρό, αν και είμαστε σίγουροι πλέον ότι πολύ σύντομα θα δημοσιευθεί ο διαγωνισμός και θα τελεσφορήσει με επιτυχία, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα και να υπάρξει κατ’ αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να προσεγγίζουν τη Σύρο μεγαλύτερα αεροσκάφη και πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό, με ό,τι καλό αυτό συνεπάγεται για το νησί μας.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΥΡΟΣ Αεροδρόμιο: Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo