ΣΥΡΟΣ Μπαίνει στην τελική ευθεία η δημιουργία Lidl στην Σύρο

admin Χωρίς κατηγορία 421 views 0 0

Με οριακή πλειοψηφία και παρά τις αντιδράσεις μερίδας του εμπορικού κόσμου που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί, το δημοτικό συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης ενέκρινε το αίτημα της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας Lidl Hellas για την παραχώρηση επιπλέον αποθηκευτικού χώρου προκειμένου να δημιουργήσει πολυκατάστημα στην Ερμούπολη (στο χώρο του π. εργοστασίου Terlana).

Η εταιρία ζήτησε επιπρόσθετο χώρο 352 τ.μ. με σκοπό να καλύψει όλες τις δραστηριότητες και τις ανάγκες του πολυκαταστήματος η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τη θετική γνωμοδοτική απόφαση που πήρε πρόσφατα η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, ακολούθησε και η αντίστοιχη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ουσιαστικά, η υπόθεση του Lidl έχει πάρει το δρόμο της εδώ και 1,5 χρόνο (Ιανουάριος 2013) όταν και δόθηκε το πράσινο φως για τη δημιουργία του πολυκαταστήματος στην Ερμούπολη.

Μετά τα νέα δεδομένα, το πολυκατάστασημα της Lidl θα διαμορφωθεί σε μια έκταση περίπου 1000 τ.μ. Οι εργασίες θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες και εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει περί τα τέλη του 2014, αρχές του 2015.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΥΡΟΣ Μπαίνει στην τελική ευθεία η δημιουργία Lidl στην Σύρο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eidisisananisi
SPONSORS

Εισιτήρια πλοίων
SPONSORS

Διαφήμιση με 1 ευρώ
xrisima-tilefona
eidisisananisi

Για χρήση σε κινητό τηλέφωνο

Σαρώστε την παρακάτω εικόνα από το κινητό σας τηλέφωνο για να μπείτε στην Mobile εφαρμογή μας
barcode

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo